MAISON BELLE | JUST NU 15% RABATT
  •   FRAKTFRITT ÖVER 499 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!
MAISON BELLE | JUST NU 15% RABATT
  •   FRAKTFRITT ÖVER 499 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Aroma diffuser / luftfuktare - Förvandla ditt hem till en härlig, väldoftande oas!

 

Vi är en svensk återförsäljare av Aroma diffuser / luftfuktare.

Aroma diffuser / luftfuktare är något som blivit allt vanligare i de svenska hemmen. De flesta av oss är måna om att göra våra hem till lugna och fridfulla oaser som inte bara är rätt inredda och dekorerade, utan som samtidigt har det där lilla extra. Doftljus, doftpinnar och eteriska oljor är populära val för många som vill förstärka känslan av lugn och positiv energi som vi så gärna vill uppleva hemma, men nu har en ny produkt tagit sig in på den svenska marknaden - aroma diffusern. Vad en aroma diffuser är och vilka fördelar det finns med att använda en sådan ska vi klargöra nedan. 


Vad är en aroma diffuser / luftfuktare?

En aroma diffuser, eller en alternativ luftfuktare som det också kallas, används tillsammans med essentiella oljor för att skapa en härlig doft och förbättrad luftfuktighet i hemmet. Du väljer själv vilken olja du tycker om beroende på vilken effekt du vill uppnå och därefter kommer din aroma diffuser att utsöndra oljan, så att du får en härlig doft i rummet. Bland de stora favoriterna finns oljorna med doft av lavendel (för en lugnande effekt och minskad stress), citrusfrukter (för extra energi) och eukalyptus (som neutraliserar patogener i luften). Oavsett vilka oljor du föredrar kan en aroma diffuser definitivt förändra atmosfären därhemma.Hur fungerar en Aroma Diffuser / Luftfuktare?

Som redan nämnts används en aroma diffuser tillsammans med essentiella oljor; antingen en åt gången eller en blandning som du väljer själv. När du hällt ett par droppar i vattenbehållaren kommer din aroma diffuser att börja utsöndra oljan genom att diskret utsöndra små mängder åt gången. Oljan sprejas ut som en liten dimma och när den blandas med molekylerna i luften kommer du att kunna uppleva oljornas härliga effekt. Eftersom en aroma diffuser inte behöver värme för att utsöndra oljorna, innebär det också att oljornas kvalitet inte försämras genom processen. Dofterna kommer utan tvekan att förgylla ditt hem och kan få dig mer avkopplad och energisk. Du kommer med all sannolikhet dessutom uppleva att luften i ditt hem känns bättre och bekymmer som du eventuellt upplevt tidigare blir betydligt mindre påtagliga.

Vad finns det för fördelar med en Aroma Diffuser / luftfuktare?

En del av fördelarna har förstås redan tagits upp, men för att göra produkten rättvisa har vi sammanställt en lista över viktiga fördelar du kommer att uppleva genom att använda en aroma diffuser.

Olika spännande dofter i alla rum

Som tidigare nämnts används aroma diffuser till att skapa en härlig doft i ditt hem. Om vi dock ska tänka ett steg längre innebär det naturligtvis att du kan förvandla ditt hem till en oas med härlig doft av lavendel i sovrummet, grapefrukt i vardagsrummet, pepparmint i badrummet, osv. Du kan med andra ord ha olika härliga dofter i alla rum!

Snygg dekoration

Aroma diffusern / luftfuktaren finns i en mängd olika designer och färger och de flesta är stilrena och mycket dekorativa. Du kan därför med fördel använda dem även för att dekorera och på så vis förhöja mysfaktorn i ditt hem.


Bättre luft

En aroma diffuser kan dessutom säkerställa att luften i hemmet inte är för torr, något som kan resultera i bl.a. torr hals, torra ögon och andra irritationer. Genom att använda produkten minskar du därmed risken för den här typen av besvär.


 

Vi har ett brett sortiment i Sverige med olika typer av luftfuktare / Aroma Diffusers

Hos oss hittar du ett brett sortiment av lyxiga luftfuktare / Aroma diffusers från kända varumärken ss Sthlm Fragrance Supplier

Våra produkter

Handla

Information