UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Piffany Copenhagen

Skapa atmosfär med smarta ljus

För att ett hem ska kännas riktigt mysigt är det viktigt att satsa på bra belysning. Hur snygg och väl genomtänkt din inredning än är kan hela intrycket förstöras om du installerar skrikiga lysrör eller bara har starka taklampor. Dessutom drar de mycket el och är dåliga för både miljön och din plånbok.

Genom att satsa på snyggt designade LED-ljus blir känslan en helt annan och du sparar både på elförbrukningen och Moder Jord. Med sina unika och klimatsmarta lampor och ljus har det skandinaviska företaget Piffany Copenhagen tagit belysningen till en helt ny nivå. Serien Uyuni LED ger dig ljus som är helt giftfria, hållbara och oerhört naturtrogna.

Hur ljusen kan användas

Få saker är så romantiska och stämningshöjande som levande ljus men tyvärr är de inte helt idealiska då de ofta släpper ifrån sig gifter och kan vara brandfarliga. Med Uyuni LED-ljus slipper du oroa dig för kemikalier och bränder och du kan placera dem på många olika ställen i hemmet helt riskfritt. De fina kronljusen gör ljusstaken ståtlig och vacker, värmeljusen skapar en skön känsla och de tjockare pelarljusen passar lika bra på balkongen som i vardagsrummet.

Realistisk design

Det som gör Uyuni LED-ljusen så unika är att de är tillverkade med en patenterad teknik som gör dem mycket mer realistiska än andra eldrivna ljus. De är till exempel täckta med riktigt vax och den lilla 3D-lågan rör sig som om det vore frågan om verklig eld, vilket skapar de stämningsfulla skiftningar som vanliga vaxljus avger. Slipp risker för bränder och placera ljusen i hela hemmet, och styr dem med en fjärrkontroll som du kan köpa till. Även om ljusen inte är vattentäta kan de användas utomhus med stor behållning och de ger din balkong eller uteplats en trivsam och avkopplande atmosfär.

Våra produkter

Handla

Information