UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Handsprit

Handdesinfektion / handsprit med hög kvalité - Torra händer ett minne blott

Med rådande pandemi har vi valt att sänka priserna i hela vårt sortiment med handsprit, marginalerna på produkterna knappa för oss men vi vill att alla ska ha möjlighet att köpa även dessa typer av handsprit som har lite mer doft än vanligt handsprit.

Att ha en ordentlig handhygien är något som alltid är viktigt om man vill hålla smittor och bakterier borta. Under en längre tid var handhygien dock något som man slarvade rätt ordentligt med, till och med på sjukhusen och inom vården. Under de senaste åren har man dock blivit allt mer medveten om vilka ytor som händerna kommer i kontakt med. Inom vården har man vara medveten länge, men nu börjar även privatpersoner att använda handsprit eller handdesinfektion på en daglig basis.

Hur fungerar handsprit?

Handsprit, alco-gel eller handdesinfektion - kärt barn har många namn! Under 2020 har handspriten verkligen fått komma till stor användning, i samband med att pandemin spred sig över världen. Med hjälp av handsprit kan du se till att dina händer håller sig rena och fria från virus och bakterier. Spriten kan användas flera gånger om dagen och kommer vanligtvis i form av en flytande och genomskinlig gelé. Dock är det även förekommande med handsprit som är helt flytande, likt vanligt vatten.

Den höga alkoholhalten på cirka 60-85 % ser till att bakterier försvinner och dina händer desinficeras. Rekommenderat är att du smörjer händerna med en mjukgörande handkräm emellanåt, eftersom handspriten kan torka ut huden. Alco-gel eller handdesinfektion kan användas av vuxna såväl som yngre människor.

Utbud utav ekologiskt handsprit

Idag finns det flera olika alternativ när du vill köpa handsprit. Inte nog med att du kan välja mellan flera olika tillverkare, så kan du även välja mellan olika storlekar på flaskorna eller olika formulas. Här finns även möjlighet att välja om du vill ha en hög eller en lite lägre alkoholhalt i produkten. Det vanligaste för privatpersoner är att man väljer en alco-gel som enkelt får plats i väskan. Det mindre förpackningarna är utmärkta att bära med sig och kan även användas på resa utomlands. Inom vården är det vanligare med helt flytande handsprit, men variationer kan förekomma. Fördelen med gelén är att den är enklare att använda sig av och applicera.

Bäst pris på handsprit

Handsprit har sällan varit en produkt med ett högt pris, men i takt med att efterfrågan har blivit större så har även priserna stigit för handspriten. Hur mycket du kommer få betala beror på vad det är för märke du väljer att använda dig av, men här är det främst storleken på flaskan som kommer att vara av betydelse. Vill du ha en handsprit som håller länge bör du med fördel välja ett större alternativ att ha i hemmet. Glöm inte att komplettera med en reseförpackning som du kan ha med dig ute på stan, på jobbet eller på bussen!

Våra produkter

Handla

Information