KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Linnevatten

Med hjälp av linnevatten kan du njuta av härliga dofter och få allt från plagg till sängkläder att kännas fräscha mellan tvättarna. 

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

 

VAD ÄR LINNEVATTEN?

En produkt som allt fler upptäcker är linnevatten. Det här hjälper dig att vårda dina plagg, sängkläder och handdukar. Du använder linnespray mellan tvättar för att helt enkelt ge kläderna en känsla av att de är nytvättade. Ett annat alternativ är att tillsätta lite linnevatten i strykvattnet. Linnevatten bidrar inte bara med en god doft utan gör att det inte bildas statisk elektricitet samt mjukgör och tar hand om fibrerna i kläderna.

 

ATT ANVÄNDA LINNEVATTEN UNDER STRYKNING

När du använder linnevattet vid strykning, blir det mer lustfyllt. Linnevattnet minskar även statisk elektricitet och mjukgör och vårdar fibrerna i dina plagg. 
Även om du använder ångstrykjärn, måste ibland tvätten stänkas. Stryk siden mellan en fuktig duk. Läs instruktionerna som följer med strykjärnet, det ena strykjärnet är sig den andra inte likt. Följ strykråden du får, det är väldigt lätt att ha strykjärnet inställt på alldeles förhög tempratur. Börja att stryka kläderna som måste ha låg tempratur. 

 

Tvättar du ofta dina kläder? Sluta upp med det genast!

Av samma anledning som vi inte ska tvätta i för höga temperaturer ska vi heller inte tvätta för ofta. Att tvätta kläderna innebär att fibrerna i plaggen viks, gnuggas slits oerhört snabbt, vilket naturligtvis gör att de till slut går sönder. Enstaka fläckar kan lätt tvättas bort för hand och dålig lukt kan sprayas bort med linnevatten eller om du hänger kläderna på vädring. 

 

 

Våra produkter

Handla

Information