UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

ELDSTICKAN - en elegant tändsticksask som sticker ut

Eldstickan - Vacker glasflaska med tändstickor och charm

Äntligen kan vi erbjuda alla våra kunder Eldstickan - en tändsticka som sticker ut!

Eldstickan är mer än bara en tändsticksask, det är den där inredningsdetaljen som ögat landar på och som ger ett hem en personlig prägel. Eldstickans skapare är Martina Kaski, en ung och innovativ designer som vill hjälpa dig att skapa ett både vackrare och mer personligt hem. Hon har verkligen lyckats!

 

Eldstickan är en vacker glasflaska med långa och kvalitativa tändstickor. Den finns i två modeller och i flera olika färger. Liksom människor har sina personligheter och inredningsstilar, har också dessa glasflaskor för tändstickor sina former som uppfyller olika personers individuella smak. Den större modellen är 15 centimeter hög och har 100 stycken tändstickor. På framsidan av flaskan finns ett plån som tändstickorna tänds mot. Den vackra glasflaskan är inte bara en annorlunda tändsticksask, utan en egen inredningsattiralj som ger ditt vardagsrum en personlig prägel.

 

Den stora glasflaskan för tändstickor finns i tre färger: vit, aska och svart. Den är både vacker som en detalj ovanpå en öppen spis eller en byrå, men den kan också skapa en lyxig känsla i badrummet. Oavsett plats har Eldstickan en naturlig charm.

Den mindre glasflaskan har en rundare form som ger inredningen det lilla extra. Glasflaskan är tio centimeter hög och innehåller 60 stycken kvalitativa tändstickor. På baksidan av flaskan finns ett plån som tändstickorna tänds mot. Glasflaskan finns i sammanlagt nio färger: vit, aska, flamingo, rubin, ros, sol, skog, hav och svart.

 

Eldstickan är en perfekt present, både till dig själv och till andra. Tändsticksflaskan är inte bara snygg och dekorativ, den är också praktisk. I årtusenden har elden gett människan både värme och ljus, och vi har den fortfarande i våra hem, men på ett mer lätthanterligt sätt. En tänd brasa i kaminen ger både ljus och värme, en mysig känsla i höstmörkret, medan tända stearinljus höjer elegansen på ett middagsbord. Med tändstickor i en glasflaska från Eldstickan kan tändsticksasken få stå kvar på bordet.

 

Tändstickor från Eldstickan är en present eller julklapp som passar både lillasyster, pojkvännen och mormor - det finns en färg för alla smaker. Glasflaskan i sol är en perfekt present till vännen som energiskt omfamnar livet. Den stora glasflaskan i svart har en naturlig plats i fjällstugan; den påminner om jordens och skogens element. De elegant glasflaskorna i vitt och aska kan både smälta in och ge en elegant touche - beroende på inredning. Eldstickans klassiska design gör den annorlunda tändsticksasken till ett blivande samlarföremål.

 

Lite torr och sprakande fakta: Tändstickor har funnits i 170 år och är en viktig del av Sveriges historia. Det har funnits många tändsticksfabriker i vårt land och under 1800-talet var det en viktig exportindustri. Eldstickan är en fortsättning på en svensk produktion med historiska anor. Tändstickorna ser ungefär ut på samma sätt idag som när de började tillverkas för 170 år sedan: en enkel träpinne med en tändsats vid dess rundade sida. Den är enkel och genial; den har lång livslängd och är säker att använda. Eldstickans tändstickor bibehåller traditionen!

Våra produkter

Handla

Information