UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Doftpinnar refill & påfyllning

 

Köp refill till doftpinnar - på fyllningsflaskor av parfymolja | Bäst pris och störst utbud. 

 

Handla prisvärda refill flaskor till dina doftpinnar och behåll din favorit design till doftpinnen. Fyll enkelt på med påfyllningsflaskorna till doftpinnarna nedan. 

Här hittar du: 
Refill doftpinnar Durance
Refill doftpinnar Klinta
Refill doftpinnar Sthlm Fragrance Supplier
Refill doftpinnar K.Lundqvist

 

 

 

Vad är refill doftpinnar?


Refill är ett uttryck för att fylla på något och i detta fallet kan du köpa doftolja i en separat flaska till ett mycket förmånligt pris och fylla på dina nuvarande doftpinnar. Doftoljan kan även benämnas som parfym-olja i vissa sammanhang.

 

DOFTPINNAR REFILL | Himmelsk doft i ditt hem

Doftpinnar är bland marknadens mest populära doftspridare. De kan placeras i badrummet, vardagsrummet eller var du än vill ha lite extra fräsch doft. En stor fördel med doftpinnar är att de kan användas om och om igen, utan att slitas eller behöva bytas ut. Däremot behöver du köpa refill efter ett tag.

För att doftpinnar ska ha någon effekt måste de placeras i en väldoftande olja. I de flesta fall kommer en olja tillsammans med pinnarna men den håller naturligtvis inte hur länge som helst. Därför behöver du köpa en ny flaska när den nuvarande tar slut. En refill för doftpinnar är med andra ord en ny doftolja som du använder med dina doftpinnar.

Hur använder man doftpinnar?

Doftpinnar är träpinnar som används tillsammans med en doftolja. De placeras i oljan, varefter du vänder på dem, och låter dem stå kvar i burken. På så vis får du olja på ändarna som sticker ut. Eftersom doftpinnarna är i trä kan de snabbt suga åt sig oljan och låsa den. Därför kan den ljuvliga doften hålla i sig ett ganska bra tag och spridas i hela rummet.

Den härliga doften kan vara olika länge beroende på hur stark doft du vill ha och hur stort rummet ifråga är. När du upplever att doften börjat avta är det bara att vända på pinnarna så att det kommer ny, fräsch olja på sidorna som står i kontakt med luften.

Välj själv doftens intensitet

Du kan själv avgöra hur pass stark doft du vill ha. Om du föredrar en mildare doft räcker det med ett fåtal pinnar. Vill du däremot känna en starkare arom kan du använda flera pinnar. För en intensiv doft rekommenderas att du använder ett doftljus med samma doft som doftpinnarna. Då kan du räkna med maxad aromaterapi!

Refill doftpinnar: olika dofter

Det finna många typer av refill till doftpinnar. Du hittar oljor från en rad olika märken och dessutom finns det mängder med dofter att välja mellan. I vårt sortiment hittar du bland annat nedanstående doftkombinationer:

 • Bomull & mysk
 • Granatäpple, sandelträ och röda frukter
 • Grönt te, grapefrukt & bergamot
 • Cederträ, mysk & rosmarin
 • Lavendel, liljekonvalj & mysk
 • Apelsin & kanel

Refill doftpinnar: olika tillverkare

Hos oss på Livehome.se kan du välja bland flera välkända tillverkare, exempelvis nedanstående:

 • Durance
 • Klinta
 • K. Lundqvist
 • Sthlm Fragrance Supplier

Det alla har gemensamt är att samtliga sätter stor vikt på kvalitet, vilket syns på produkterna. När du beställer refill doftpinnar av oss kan du därför känna dig trygg med att alla våra produkter är helt säkra att använda, utan onödiga kemikalier eller giftiga ämnen.

Doftpinnar refill: så väljer du rätt refill

Att välja rätt refill till dina doftpinnar är inte alltid helt lätt. Visst kan du beställa hem första bästa flaska, men vårt tips är att fundera lite kring ditt val. Precis som för parfymer och andra doftspridare finns det ett enormt arbete bakom varje refill som du hittar hos oss. Innan du beställer hem refill rekommenderar vi därför att du funderar på följande frågor:

 • I vilka rum vill du placera dina doftpinnar?
 • Hur intensiv ska doften vara?
 • Föredrar du lugnande, energigivande eller juliga dofter?

I badrummet kan du med fördel prova en fräsch doftkombination, exempelvis innehållande linne, bomull, cederträ eller citrusfrukter. När det gäller sovrummet kan det inte bli fel med något lugnande, exempelvis lavendel eller blommor. För doftpinnar som ska placeras i hallen eller vardagsrummet kan vi tipsa om kryddiga, orientaliska dofter som har en uppväckande effekt även på mörka vintermorgnar.

Varför refill doftpinnar?

Refill är nödvändiga om du vill kunna använda dina doftpinnar under en längre period. När du köper doftpinnar tillkommer vanligtvis en doftolja, men den tar slut efter ett tag - framförallt om du använder pinnarna flitigt. Utan parfymolja har doftpinnarna ingen verkan men genom att handla en refill kan du använda stickorna hur länge som helst.

Användningen av doftpinnar sätter dessutom färg på vardagen. Skulle det inte kännas härligt att känna en lugnande doft av lavendel när du kommer hem efter en lång dag på jobbet? Eller att känna en nostalgisk, julig doft när du vaknar på vintermorgnarna? Doftpinnar med rätt refill är det där lilla extra som höjer mysfaktorn i ditt hem.

Våra produkter

Handla

Information