UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Washologi - Linnevatten, mjukmedel & Tvättmedel

Trots det internationella namnet Washologi så är det faktiskt ett svenskt varumärke – och vi kan med glädje presentera dem i vårt sortiment. De tillverkar bland annat tvättmedel, mjukmedel och linnevatten – och allt är ekologisk hållbart.

Vi är Washologi-återförsäljare och du kan enkelt hitta hela deras sortiment hos oss till det bästa priset, och vi garanterar också snabb leverans så du slipper gå och vänta på att få testa deras produkter. En produkt som allt fler upptäcker är linnevatten. Det här hjälper dig att vårda dina plagg, sängkläder och handdukar. Du använder linnespray mellan tvättar för att helt enkelt ge kläderna en känsla av att de är nytvättade.


Washologi linnevatten - nytvättad känsla utan tvättmaskin

 

Det finns ett stort utbud av produkter, och vi kan glatt rekommendera de flesta av dem. Till exempel är en produkt som har blivit mer populär det senaste Washologi linnevatten. Man kan se det som en typ av mellantvätt – du kan vårda dina plagg, sängkläder och handdukar när du vill genom att spruta linnevattnet på dem. Det ger en nytvättad doft och känsla, vilket gör att det känns mycket härligare att beröra. Håll dina plagg fräscha mellan tvättarna med linnevatten, helt enkelt! Om du är intresserad kan du alltid testa Washologi linnevatten längtan – en av våra mest sålda produkter. Det bjuder på en ljuvlig doft av bomullsblomma kombinerat med en nytvättad känsla – spraya bara på dina plagg och njut.


Snabbfakta angående Citronsyra: 

Washologi tillsätter ingen citronsyra i produkterna men tillsätter Natriumcitrat som är natriumsalter av citronsyra. Det som vi vet är att en del pratar på att dom är allergiska mot citronsyra i MAT men man är nog inte allergisk utan känslig. Men detta är ju mat. 

I Washologis tvättprodukter ingår Natriumcitrat med en väldigt liten mängd och det är ju ett tvättmedel som sköljs bort. Det som är kvar efter tvätt och sköljning är endast doften.

Washologis tvättmedel har ett neutralt pH - Värde  på  CA 7,5 – 8,5


Washologi sporttvätt - för den sportintresserade

Washologi sporttvätt är en annan av produkterna som finns med i deras utbud – ta bort stark lukt redan vi 30 graders värme när du tvättar dina sportkläder i tvättmaskinen. Den tvättar effektivt rent sports- och träningskläder ifrån stark lukt vid låga grader. Det tar kortare tid, blir billigare och luktar mycket godare – någon som alla vinner på. Sporttvätt innehåller inte heller några blekmedel eller färgämnen.


Washologi mjukmedel - enklare behandling

För den som söker bekvämare plagg kan vi rekommendera Washologi mjukmedel – det vårdar och ger dina kläder en fantastisk mjuk, nytvättad känsla. Det förenklar strykningen då all statisk elektricitet försvinner. Eftersom att den är ekologisk så finns det inga tillsatta färgämnen eller dylikt – allt är baserat på naturliga råvaror.


Varför Washologi?

Vi är Sveriges största återförsäljare för Washologi tvättmedel, linnevatten och mjukmedel – vi erbjuder hela deras sortiment på ett och samma för att förenkla för just dig. Det finns många anledningar att välja det svenska varumärket Washologi.

Här är några av dem: 

 • Inga färgämnen i någon av produkterna från Washologi
 • Allt tillverkas lokalt i Sverige
 • Det krävs endast låga temperaturer (30°) för att tvätta rent
 • Alla parfymer är milda
 • Koncentrerade produkter som håller hög kvalitet
 • Alla produkter är veganvänliga
 • Alla produkter är biologisk nedbrytbara

Många av anledningarna kan knytas till samma tema – alla Washologi-produkter är närproducerade och miljövänliga – precis som det ska vara nu för tiden. De tvättar rent vid låga temperaturer, de innehåller inga färgämnen, och deras dofter innehåller inget polycyclic musk. Studier har visat att denna kemikalie kan spåras tillbaka till modersmjölk, fisk och självaste blodet hos oss människor – därför att Washologi valt att exkludera detta ifrån hela deras sortiment, trots att det får doften att hålla längre. Istället innehåller Washologi’s alla produkter endast naturliga ingredienser – inga syntetiska tillsatser alls. De som används är bland annat; citronsyra; tvål; sockertensider; glycerin; propylenglykol och eteriska oljor. Inga av Washologi-produkterna är testad på djur.
 

Se hela innehållsförteckningen för Washologi Mjukmedel här
Se hela innehållsförteckningen för Washologi Tvättmedel här
 

Våra produkter

Handla

Information