•   FRAKTFRITT ÖVER 500 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!
  •   FRAKTFRITT ÖVER 500 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Doftpinnar

Doftpinnar fyller långsamt ditt hem med en behaglig doft av varmt sommarregn, lugnande lavendel eller fruktiga hallon. Snabbt och enkelt blir doften en naturlig del av din inredning i badrummet, sovrummet, köket eller vardagsrummet. Med våra doftpinnar behöver du aldrig oroa dig för brinnande lågor – placera bara stickorna i oljan och njut.

Är du ute efter en fräsch och lätt doft eller kanske en mer djup och mustig variant? Här hittar du vårt sortiment av lyxiga doftpinnar från kända varumärken som Klinta & Co, Yankee Candle, WoodWick, Eluma och K Lundqvist.

Hur fungerar doftpinnar?

Du placerar enkelt de tunna träpinnarna i glasburken fylld med doftolja. Pinnarna har små kanaler som snart suger upp oljan och sprider den jämnt över rummet. Ju färre pinnar du sticker ner i oljan desto svagare doft. Önskar du istället en starkare doft kan du med fördel vända på pinnarna då och då. 

 

Varför doftpinnar? 

Doftljus har länge uppskattats av många – men de har sina nackdelar. Ett doftljus börjar inte sprida doft förrän det tänts och elden kräver kontinuerlig koll. Doftpinnar kräver ingen översyn utan sprider sin doft jämnt och behagligt – de fungerar alltså som ett diskret och säkert alternativ till doftljus. 

 

Hur länge håller doftpinnarna

Med pinnarna nedstuckna i oljan sprids doften i ungefär 2-6 månader, men den exakta hållbarheten beror på omständigheter i rummet – exempelvis luftfuktighet och vinddrag, samt hur många pinnar du väljer att sticka ner åt gången.

 

Våra produkter

Handla

Information