UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Handkräm

Vi har mjukgörande handkräm som återfuktar

I århundraden har människor över hela världen använt sig av hudvårdsprodukter för att vårda sin hud. Till en början var det främst kvinnor som använde sig av produkterna, men under senare år har allt fler män börjat fokusera på sitt yttre och på välgörande krämer och lotions. Man kan säga att ett av de mest gyllene tider för hudvårdsprodukter var under 1900-talet. Nu var det inte längre bara de rikaste damerna som hade råd med krämer och lotions, utan produkterna blev tillgängliga för alla.

Hur fungerar handkräm?

Handkräm, eller handlotion som det också kallas, är en salva, cremé eller pasta som är specifikt framtagen för att skydda och göra huden på händerna mjuka. Många står frågandes till varför man inte kan använda samma kräm till alla delar av kroppen, men orsaken till detta är helt enkelt för att huden ser olika ut beroende på vart man tittar. Den känsliga huden under ögonen kräver en annan typ av kräm än den för våra mer slittåliga händer.

Krämen kan appliceras morgon och kväll eller vid behov. Känner du dig extra torr under dagen kan du alltså ta fram handkrämen och smörja vid behov. Marknaden för handlotions ser idag väldigt annorlunda ut från förr. Utbudet är enormt och det finns mängder med olika krämer och tillverkare att välja mellan.

Olika handkrämer

Utbudet för handkrämer är helt klart stort. På marknaden kan du idag hitta handlotions som inte bara gör din hud mjuk och återfuktad, utan som även minskar uppkomsten av tidiga ålderstecken. För den som har pigmentfläckar finns handkrämer som reducerar och minskar fläckarnas synlighet och för den med mycket torr hud finns handkräm med både nyttiga oljor och fukt.

Utöver varierande tillverkare och användningsområden finns det även handkrämer med olika formulas. Det vanligaste är den lite trögflytande krämen, men produkterna kan även komma i form av gelé eller en mer mjölkaktig vätska.

Bra pris på handkräm

När du ska köpa en handkräm kommer du med största sannolikhet att vilja hitta en till riktigt bra pris. Idag finns det handkrämer och lotions i alla olika prisklasser och du väljer själv om du vill ha en dyr eller billigare produkt. Ett billigare alternativ kan kosta runt 50-lappen, medan en dyr handkräm kan kosta flera hundra kronor. I många fall finns det fördelar med de lite dyrare krämerna. Dessa innehåller vanligtvis bättre och mer vårdande ingredienser, utan starka parfymer som kan orsaka allergi hos användaren.

Våra produkter

Handla

Information