UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Aroma Diffuser

Skapa en väldoftande oas med Aroma Diffuser

 

VAD ÄR EN AROMA DIFFUSER?

En Aroma Diffuser eller doftspridare som den ofta beskrivs skapar tillsammans med essentiella oljor en härlig doft. Den förbättrar också luftfuktighet i hemmet. Du väljer själv vilken olja du tycker om. Beroende på vilken effekt du vill uppnå kan din doftspridare utsöndra oljan, så att du får en härlig doft i rummet. Bland de stora favoriterna finns oljorna med doft av lavendel (för en lugnande effekt och minskad stress), citrusfrukter (för extra energi) och eukalyptus (som neutraliserar patogener i luften). Oavsett vilka oljor du föredrar kan en Doft spridare definitivt förändra atmosfären där hemma.
 


 

Därför är Aroma Diffusern den bästa presenten 

När du ger bort en Aroma Diffuser skapar du: 

Ett minne
Dofter påverkar oss alla och goda dofter ger oss på många sätt lättare att komma ihåg glada minnen.
 

En ny atmosvär i hemmet 
Under vinterhalvåret blir luften torrare vilket påverka alla i hemmet. Huden känns torrare, man får lättare hosta & rummen känns lite kallare. Med en Aroma Diffuser skapar du en bättre inomhusmiljö för människor & växter samtidigt som du enkelt kan sprida en fantastisk doft i hemmet!

Hälsofördelar
Beroende på vilken olja du väljer till din Aroma Diffuser skapar du olika fördelar för hälsan. Läs mer om denna nedan!SVENSK ÅTERFÖRSÄLJARE AV AROMA DIFFUSER, DOFTSPRIDARE, AROMALAMPA, LUFTFUKTARE & ETERISKA OLJOR

Aroma Diffuser är en doftmaskin som kan användas som luftfuktare, doftspridare, doftlampa / aromalampa eller helt enkelt som dekoration. Aroma Diffusern har blivit allt populärare i Sverige. De flesta av oss, efter en hård arbetsdag, vill kunna komma hem till ett harmoniskt och väldoftande hem. Aromalampan skapar en miljö som ingen annan produkt tidigare. Med sina härliga aromer och multifunktionella egenskaper kan denna doftmaskin omvandla ditt hem till en avslappnande fristad där oro och stress är långt bortglömda. Vad en aroma diffuser är och vilka fördelar det finns med att använda en sådan ska vi klargöra nedan. När du köper en Aroma Diffuser från oss, får du alltid fri frakt på din order.

 

SKAPA EN VÄLDOFTNADE OAS SNABBT OCH ENKELT MED DENNA DOFTBOX

Det är enkelt och behändigt att styra diffusern, då du med något eller några knapptryck på framsidan kan växla mellan 7 skiftande färgnyanser eller fixera den i en färg eller utan ljus samtidigt som den avger sin underbara doft. Med samma knapp stänger du sedan av din diffuser. Aromalampan är således en upplyftande designpryl som alltid ser till att ditt hem doftar som himmelriket.

 

AROMA DIFFUSER | EN LUFTFUKTARE MED DOFT

DIFFUSER AROMATERAPI | Fördelar Aroma Diffuser

Förutom att skänka liv och bästa doft för hemmet, är diffusern luftfuktaren som helt enkelt förändrar den befintliga luften till det bättre och tillför fukt. Detta kan vara skönt i torr luft eller när du kommer in från den torra kylan en kall vinterdag. Trots att det är en gråmulen dag ute, lyser diffusern upp stämningen med sina skiftande färger och avlägsnar andra ovälkomna dofter i hemmet på ett diskret sätt.

 

En ytterligare fördel är att denna fukt maskin kan användas inom aromaterapi (aroma therapy). Den lugnar ned ditt sinne om du känner dig stressad, orolig eller bara vill komma i rätt stämning. Många har till och med upplevt att Aroma Diffusern kan lindra ångest naturligt. Ge ditt hem en uppfriskande doft samtidigt som du ökar luftfuktigheten i hemmet. Aroma Diffuser kan med rätt diffuser doft användas som bästa luftfuktare. Den gör sig bra både framåt kvällskvisten eller mitt på dagen för att pigga upp eller lugna ned. Med en praktisk och inspirerande LED-ljusfunktion som kan ställas in i olika färger och därmed anpassas till en viss doft, blir Aroma Diffuser snabbt en uppskattad dekoration och doftspridare / luftfuktare i hemmet. Man kan säga att Aroma diffusern är en luftfuktare med doft.

 

VARFÖR LUFTFUKTARE?

DEN KAN FÖRHINDRA INFLUENSAVIRUS FRÅN ATT SPRIDAS I HEMMET

Aroma Diffuser / luftfuktare är således ett hjälpmedel mot dålig luft, samtidigt som den är en avstressande hjälpreda i vardagen. Som grädde på moset ger den även ditt hem / kontor bättre luftfuktighet, högre luftfuktighet kan förhindra influensavirus att spridas i rummet. Allt detta kan luftfuktare göra själv på egen hand.

 

VILKEN LUFTFUKTIGHET SKA MAN HA INOMHUS?

Efter större undersökningar har uppgifter visat att våra hem i Sverige inte har bra luftfuktighet. Den genomsnittliga luftfuktigheten ligger omkring 20-40%. Normal luftfuktighet eller bra luftfuktighet inomhus bör ligga någonstans mellan 30-70%. Detta visar att de flesta av oss får leva i den torra luften inomhus. Har du torr luft i sovrummet eller torr luft i lägenheten bör du öka luftfuktighet inomhus. Med detta i åtanke är hög luftfuktighet inte heller bra. Lagom är bäst.

Aroma Diffuser - Doftspridare

 

TEST LUFTFUKTARE | TORR LUFT INNE

Luftfuktare har visat sig vara den bästa investeringen hemma för bra luftfuktighet inomhus. Du kan få vid torr luft inne tips om hur du hittar rätt produkt för just dina behov.

 

SPELAR STORLEKEN ROLL?

Liten luftfuktare eller billig luftfuktare kan också vara en bäst i test luftfuktare. Den bästa luftfuktaren för dig mäts oftast efter dina behov. Även om en renodlad luftfuktare är betydligt större och dyrare och levererar vanligtvis mer fukt kan en mindre luft fuktare räcka långt. Luftfuktare sovrum | Har du ett mindre sovrum så är det inte säkert att du är ute efter den mest kraftfulla luftfuktaren.

 

LUFTFUKTARE FÖRDELAR

LUFTFUKTARE VID TORR LUFT INOMHUS KAN RÄDDA HÄLSAN

En luftfuktare används i samband med torr luft inomhus. När du bor eller arbetar i den torra luften inomhus kan olika symptom uppkomma. De vanligaste symptom vid torr luft hemma är torr i munnen på natten och torr i munnen på morgonen. Du kan också uppleva att du fått torr hals / irritation i halsen, torra ögon på natten, svidande torra läppar, torr näsa samt torra slemhinnor i näsan, mun och hals. Så vare sig du har torr luft i lägenheten eller torr luft i sovrummet, rekommenderar vi att du köper en bra luftfuktare. Rätt luftfuktighet är inte bara bra för dina luftvägar utan även för din hud, dina växter och din hårbotten.

 

LUFTFUKTARE REA | BILLIG LUFTFUKTARE

Vi på LiveHome brukar ha olika erbjudanden och erbjuda luftfuktare på rea. Men med tanke på vad du får, är luftfuktare billig och utför många uppgifter.

 

LUFTFUKTARE TEST | BÄST I TEST LUFTFUKTARE

Bäst i Test Aroma Diffuser / Luftfuktare - med betydligt mindre storlek än renodlade luftfuktare utför denna doftbox ett bra jobb när den reglerar luftfuktigheten. När vi letat luftfuktare bäst i test har vi sett att ”Aroma Diffuser Luftfuktare” (luftfuktare med eterisk olja) oftast blir underskattad när den jämförs med andra luftfuktare. Du kan nu hitta bra luftfuktare i vår webb-butik till fördelaktiga priser. Köp den vackraste och bästa luftfuktare till just ditt sovrum när du har torr luft i sovrummet. 

 

AROMA DIFFUSER | DOFTSPRIDAREN FÖR BÄSTA DOFT HEMMA

Aroma diffusern har många finesser och funktioner men den mest kända rollen den har är att vara en doftspridare. Den skapar bästa doft för hemmet eller kontoret och anses många gånger som en doftspridare bäst i test. Dålig lukt angrips på olika sätt beroende på din diffuser. En olje diffuser eller ”essential oil diffuser” som är det engelska namnet, är en elektrisk doftpridare. Doftspridaren används tillsammans med essentiella oljor och kan då skapa en underbar doft som utgör en harmonisk miljö. Även om du är känslig för dofter kommer du att kunna använda diffusern utan problem. Detta för doftspridning i hemmet eller på sin arbetsplats.

 

MARMORÄGG | EN ÄGGFORMAD DOFTSPRIDARE SOM GÖR SIG BRA I ALLA LÄGEN

Med en oval och äggliknande form och ett stilrent yttre, smälter denna doftspridare in i vilken miljö som helst. Det eleganta utseendet i marmorerat mönster eller enfärgad ton är vackert att beskåda. När doften på ett diskret sätt kommer ut ur den, får den hela rummet att vakna till liv på ett behagligt sätt. Med de intelligenta och praktiska måtten på 18,2 cm i höjd och 13,5 cm i bredd, tar aromalampan varken upp för mycket plats eller gör sig osynlig i hyllan. Diffusern är inte utrustad med ett flertal knappar. Det finns enbart en som är belägen på lampans framsida och med vilken du styr dofterna och ljusen. De olika ljuslägena kan skifta i rofyllt tempo men kan även ställas in så att ett ljusläge förblir stilla tills du ändrar det. Lättskött, behändigt och smart!

OLIKA SPÄNNANDE DOFTER I ALLA RUM MED DOFTSPRIDARE

Aroma Diffuser eller doftspridaren används till att skapa en härlig doft i ditt hem. Med doftolja eterisk olja kan du förvandla ditt hem till en oas med härlig doft. Dofter av lavendel i sovrummet, grapefrukt i vardagsrummet, pepparmint i badrummet, osv. Du kan med andra ord ha olika härliga dofter i alla rum!

ELEKTRISK DOFTSPRIDARE | HÖG SÄKERHET

Säkerheten är otroligt viktig när man använder sig av en produkt som denna. En vanlig tanke kan vara om du behöver vara närvarande på plats under alla de 24 timmar som diffusern är på. Men så är inte fallet med Aroma Diffuser. Här finns det ingen risk för att maskinen ska kunna överhettas eller ta någon form av skada när innehållet har tagit slut. Din doftspridare kommer snabbt och enkelt att stänga av sig själv när all olja och allt vatten har avdunstat. Det betyder att du med fördel kan starta igång maskinen innan du beger dig av till jobbet. När du är tillbaka har du ett fräscht och väldoftande hem.

Hur är det då med läckage? Är du orolig för att maskinen ska läcka och möjligtvis förstöra en möbel eller orsaka vattenskador? Nu är det slut på oron. Du kan känna dig 100 % säker på att lampan har ett 100 % säkert skydd som förhindrar att maskinen läcker. Du bör dock alltid försäkra dig om att aroma lampan befinner sig på ett rakt underlag och att den inte står lutad eller ligger ner. Ett visst läckage kan uppstå om du placerar "ägget" felaktigt i skåran. Du kan säkerställa att ägget sitter på plats genom att kontrollera att ägget är kant i kant med vattentanken. Det ska ej finnas några glapp, då detta annars kan orsaka problem när bubblorna sätter igång.

För att din lampa ska kunna fungera och hålla sig fräsch längre är det viktigt att du tar hand om den. Du bör alltid förse maskinen med frisk vatten och detta är extra viktigt om du väljer att byta doft på oljan. När vattnet ska bytas häller du ut det gamla genom utsläppet som sitter på andra sidan av luftinsläppet. På så sätt skadar du inte din maskin. Aroma Diffuser kan enkelt skruvas isär för att rengöras, men kom ihåg att alltid läsa manualen innan användning och hantera maskinen varsamt.

AROMA DIFFUSER - SÅ FUNGERAR EN AROMALAMPA

Med en tidlös design och en härlig doft kan en elektrisk Aroma Diffuser ge dig bästa doft för hemmet. Maskinen går även under namn som olje diffuser, olje lampa, aromabrännare, doftlampa. Diffusers på engelska kallas också aroma oil diffuser, oil diffuser, room diffuser eller air diffuser. Den är tystlåten och behändig när den blandar vatten och aromatiska oljor som sedan omvandlas till en ånga.

Det spelar ingen roll om du vill förbättra torr luft i ditt vardagsrum, på arbetsplatsen eller i sovrummet. Eftersom aromalampor är så otroligt tysta kan du med fördel placera de i alla möjliga utrymmen. Befinner du dig i ett helt tystlåtet rum kan du däremot höra ett svagt kluckande, vilket uppstår när bubblor i maskinen bildas. Du kan däremot känna dig helt säker på att du slipper brummande eller andra brusande ljud som stör din sömn, vardag eller ditt arbete.

Efter en påfyllning med både vatten och eterisk olja kan Aroma Diffuser hålla upp till hela 24 timmar. Detta utan att du behöver avbryta för att fylla på.

Skötselråd:

Gör så här: Var varsam med din Aroma Diffuser. Glasägget är tillverkad i vackert handblåst glas och sitter inte ihop med vatten basen.

Du lyfter av glasägget samt inner kåpan för att fylla på med vatten. Innan du använder din Aroma Diffuser så läs alltid igenom manualen.

 • Sätt Aroma Diffuser på ett platt underlag så den ej står lutad
 • Lyft av Glasägget och den skyddande plastkåpan från vattenbasen
 • Addera vatten (100 ml) med en tillbringare i vattenbehållaren upp till maxlinjen
 • För doft, addera 1-3 droppar doftolja från vår serie exklusiva doftoljor
 • Sätt tillbaka plastkåpan på vatten basen och därefter glasägget i skåran i vattenbehållaren
 • Var noggrann det inte är en glipa mellan vattenbehållaren och glasägget
 • Ge Aromalampa elektrisk signal genom att koppla in strömmen
 • Klicka igång med knappen och välj mellan olika funktioner
 • Låt stå, behövs ej stängas av utan stängs av automatisk när vattnet har dunstat
 • Obs, var noggrann att vatten ej kommer in genom luftutsläppet

 

VAD KRÄVS FÖR ATT AROMA DIFFUSERN SKA FUNGERA?

För att få doft lampan att avge sin arom, krävs det enbart vatten och en eterisk olja eller doftolja som du väljer ut. Aroma lampa är utrustad med en vattenbehållare. Du häller i 100 ml vatten och spär ut med 1-3 droppar av din inköpta aromalampa olja. Vätskan förser sedan ditt rum med en rogivande doft i upp till 10 timmar. Detta innan du behöver förse behållaren med ny vätska som sedan omvandlas till ånga. För att spara på vätskan kan du antingen reglera doft lampan själv eller ställa in den på automatiskt läge. Den stängs sedan av efter ca 10 timmar. En Aroma Diffuser har en livslängd på drygt 3000 timmar. Det gör att du kommer få många härliga stunder och doftförnimmelser som etsar sig fast i både rummets väggar och i ditt eget sinne.

MÅNGA HÄLSOFÖRDELAR MED AROMA DIFFUSERN

Den vanligaste anledningen av en diffuser är för att nå en jämn luftfuktighet i ditt hem eller på kontoret. Det är inte bara dina luftvägar som mår bra av detta, utan även växter, hud, hår och till och med möbler.

Naturligtvis finns det många andra fördelar med att använda en Aroma Diffuser. Är du överkänslig mot parfymer, men ändå vill ha ett väldoftande hem, så är detta ett självklart val. Du får själv bestämma vilken typ av eterisk olja som du vill använda dig av. Många allergiker menar att de inte känner av oljorna på samma sätt. Även valet av olja kan vara av betydelse för din hälsa. Vissa dofter fungerar nämligen uppiggande eller avslappnande. Medans andra dofter kan faktiskt påverka din mentala hälsa positivt.

AROMA DIFFUSER BÄST I TEST | VÄLJ EN AROMA DIFFUSER SOM PASSAR DIG

En Aroma Diffuser eller doftlampa finns i många olika färger och utseenden. Det smidiga här är att du inte behöver spendera timmar på att leta efter en butik som erbjuder en maskin i just den färg du vill ha. Armoa Diffuser kan faktiskt ändra färg och utseende helt efter dina egna önskemål. Genom ett enkelt knapptryck kan du själv välja i vilken kulör som du vill att din Armoa Diffuser ska ha. Hela 7 stycken finns att välja mellan. Det betyder att du har möjlighet att anpassa maskinen efter vilket rum den ska stå i, t.ex. rosa i ett barnrum eller diskret vit på ett kontor.

Starka färger och ljus passar inte alla i smaken, därför kan du välja att inte använda belysningen helt. Du kan istället endast använda dig av en funktion som ger mist - perfekt för kvällarna när man vill varva ner eller t.ex. i sovrummet där ljus kan vara avgörande för hur bra sömn man får. Den långa sladden på 1 1/2 meter gör att du med fördel kan koppla in den i ett vägguttag och sedan placera maskinen där du själv önskar.

VILKA SYNONYMER ANVÄNDS FÖR AROM DIFFUSER?

Det finns flera ord för denna innovativa produkt. Det som används mest är Aroma Diffuser, Doftspridare, doftlampa, Aroma lampa. Dessa ord är vanliga synonymer inom kategorin och kan vara bra att känna till.

HUR FUNGERAR AROMALAMPAN?

Som redan nämnts används en doftspridare tillsammans med essentiella oljor. Antingen en åt gången eller en blandning som du väljer själv. När du hällt ett par droppar i vattenbehållaren kommer din doftspridare att börja utsöndra oljan i små mängder åt gången. Oljan sprejas ut och när den blandas i luften kommer du att kunna uppleva oljornas härliga effekt. En Aroma Diffusor behöver inte värme för att utsöndra oljorna. Detta innebär att oljornas kvalitet inte försämras genom processen. Dofterna kommer utan tvekan att förgylla ditt hem och kan få dig mer avkopplad och energisk.

SNYGG DEKORATION PÅ DIN DIFFUSER

Aroma diffusern finns i en mängd olika designer och färger och de flesta är stilrena och mycket dekorativa. Du kan därför med fördel använda dem även för att dekorera och på så vis förhöja mysfaktorn i ditt hem.

Våra produkter

Handla

Information