AROMA DIFFUSER TILL 38% RABATT - GÅ TILL KAMPANJ
  •   FRAKTFRITT ÖVER 599 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

AROMA DIFFUSER TILL 38% RABATT - GÅ TILL KAMPANJ
  •   FRAKTFRITT ÖVER 599 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Eterisk olja

Eterisk olja är utvunna beståndsdelar från delar av växter och används ofta i Aroma Diffusers och aromaterapi, tillsättning i hudvårdsprodukter och i vanliga parfymer.

Alla våra eteriska oljor är koncentrerade och består av naturliga ämnen med hög kvalité. Eteriska oljor har många goda effekter på hälsan beroende på vilka beståndsdelar oljorna har. Viktigt att tänka på är att oljorna är starka och man bör ha kunskap om oljorna och vara försiktig vid användandet. I våra Aroma Diffusers rekommenderar vi att prova med 1 droppe, späd ut med ordentligt med vatten. Se till att alla nära och kära, inklusive husdjur trivs med doften / eteriska oljan. 

Vad är eterisk olja?

Eterisk olja härstammar från aromatiska växter som producerar doftande beståndsdelar, de eteriska beståndsdelarna kan tas från frukt, blommor, blad, frön, rötter och bark, alltså från både plantor och träd. De väldoftande beståndsdelarna av växterna har en viktig funktion i ekologiska systemet. Essensen ( beståndsdelarna) drar till sig instekter för att pollinersera ett skydd mot svampangrepp, emot bakterier och skadeinsteker. En eterisk olja är inte fet som till exempel vegatabiliska oljor kan vara, även om den kan tyckas vara trög-flytande. Oljorna är högkoncentrerade delar med stark doft och därför bör oljorna alltid spädas ut innan applicering på hud. 

 

Våra produkter

Handla

Information