MAISON BELLE -12% RABATT
  •   FRAKTFRITT ÖVER 500 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!
MAISON BELLE -12% RABATT
  •   FRAKTFRITT ÖVER 500 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Doftpåsar

Doftpåsar är fyllda med god doft och som ofta används för utrymmen där man vill bli av med dålig lukt eller där man bara vill att det ska dofta gott och välkomnande. Vanliga utrymmen är ofta i garderoben, i hallen eller på toaletten.

Vi säljer kvalitativa doftpåsar online till bra priser och med blixtsnabba leveranser. Välj bland doftpåsar från varumärken K Lundqvist, Yankee Candle, Durance. 

VARFÖR ANVÄNDA DOFTPÅSAR?

Har du en garderob som luktar instängt eller unket? Då kan du enkelt förvandla den unkna lukten i garderoben / utrymmet till en renare och godare doft genom att lägga 1-2 doftpåsar i utrummet. Vill du ha ett väldoftande hem? Då är våra doftpåsar verkligen något för dig. Hos oss hittar de populäraste varumärkerna för doftpåsar.

 

KÖPA DOFTPÅSAR ONLINE

Undrar du hur man köper doftpåsar online? Det är enklare än man tror, vi använder klarna som betalningslösning och DHL, Postnord som fraktsätt. Vi använder oss också utav en 3PL lösning, vilket gör när du beställt din order, packas den direkt och skickas ut tillsammans med flera andra aktörer på marknaden. Detta bidrar till en oerhört snabb leverans på 1-3 dagar. Oftast får våra kunder sina varor dagen efter när de har beställt hos oss. Färre än 1% kunder är missnöjda med sina beställningar från oss. Dessutom har du 30 dagars öppet köp på din order. Vi tror på en säker och snabb e-handel med en geniunt snäll och snabb support.

 

 

VAD ÄR EN DOFTPÅSE?

En doftpåse är en förpackning / påse. Som innehåller extrakt från olika kryddor, stäkelser eller liknande. Det finns mängder med olika typer av doftpåsar, därmed även dofter.

 

 

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN 

Doftpåsar passar perfekt i badrummet, lägga i garderoben, sommarstugan, husvagnen, båten, skor, boxningshandskar, skidpjäxor, snowboardskor, träningsväska eller i bilen. Du är inte den enda som tycker att det kan lukta unket i en båt, husvagn eller bilen, det inte många förstår är hur enkelt det är att ändra på lukten. Placera ut lite påsar runt om, du kommer att märka skillnaden på bara några minuter.

 

SÅ HÅLLER DINA DOFTPÅSAR LÄNGRE


Doftpåsarna är oftast inplastade från början och det räcker med att öppna plasten lite grann bara, när väl doften har börjat avtagit så tar man bort hela plasten och till slut så klipper man ett litet hål i doftpåsen för att den skall fortsätta dofta.
När doften i doftpåsarna tagit helt slut så kan man dammsuga upp påsens innehåll och vips så får man en väldoftande dammsugare. På grund av den luft som dras runt i dammsugare varje gång som man dammsuger så känns doften extra mycket. Ditt nystäda hem kommer därmed dofta ännu godare! 

Våra produkter

Handla

Information