UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Doftpåsar för en fräschare vardag

Doftpåsar är fyllda med god doft och som ofta används för utrymmen där man vill bli av med dålig lukt eller där man bara vill att det ska dofta gott och välkomnande. Vanliga utrymmen är ofta i garderoben, i hallen eller på toaletten. Det är alltså inte konstigt att doftpåsar är så populära som de är. En doftpåse är egentligen precis som det låter. Det är en typ av doft som i en påse. Påsen är oftast inte större än några kvadratcentimeter, och väldigt enkel att ha att göra med. Den kan lätt förflyttas mellan olika ställen för att fräscha upp, och få det att dofta gott, precis där man vill.

Vi säljer kvalitativa doftpåsar online till bra priser och med blixtsnabba leveranser. Välj bland doftpåsar från varumärken K Lundqvist, Yankee Candle, Durance. 

 

RUMSDOFT 

Det vanligaste är att man använder doftpåsar för att eliminera dålig lukt i olika rum - detta kan till exempel vara i trånga utrymmen, garderober eller förvaringsrum där rumsdoften är dålig - men det kan också användas för att fräscha upp vardagen. En liten påse placerad i hemmet kan göra en stor skillnad för dina besökare - ifrån att bara vara hemtrevligt, blir rummet fräscht och väldoftande. Det kanske låter som en detalj att ha ett väldoftande hem, men sanningen är att känna dofter är ett av människans starkaste sinnen - använd det för att inreda ditt hem. 

 

VARFÖR ANVÄNDA DOFTPÅSAR?

Namnet kanske säger sig självt - men doftpåsar används i första hand för att få något att lukta gott. Det finns en mängd olika användningsområden för de små påsarna, och alla är bra på sitt sätt - det beror helt enkelt på vad du föredrar för just ditt hem. Varför inte börja med några annorlunda sätt att använda doftpåsarna? Faktum är att många människor väljer att placera doftpåsar i sina använda skor. Skor, som i många fall används flera timmar per dag, har en tendens att börja lukta, vilket märks först när man tar av sig skorna. Doftpåsar hjälper till att eliminera dessa lukter så att man slipper oroa sig.

Det vanligaste användningsområdet är, som bekant för många, hemmet. Allt ifrån att piffa upp vardagsrummet med fräscha dofter av vanilj, till att skapa en välkomnande känsla i hallen för sina gäster. Ett vanligt användningsområde för doftpåsar är förvaringen. Genom att placera påsarna strategiskt i samma låda som sängkläder, handdukar eller underkläder, så ser du till att de alltid luktar gott - varje gång du ska använda dem. Det inger en viss ro i att gosa ner sig i en mjuk, väldoftande säng - en avslappnande känsla som hjälper dig att slappna av och bara njuta. 

 

KÖPA DOFTPÅSAR ONLINE

Undrar du hur man köper doftpåsar online? Det är enklare än man tror, vi använder klarna som betalningslösning och DHL, Postnord som fraktsätt. Vi använder oss också utav en 3PL lösning, vilket gör när du beställt din order, packas den direkt och skickas ut tillsammans med flera andra aktörer på marknaden. Detta bidrar till en oerhört snabb leverans på 1-3 dagar. Oftast får våra kunder sina varor dagen efter när de har beställt hos oss. Färre än 1% kunder är missnöjda med sina beställningar från oss. Dessutom har du 30 dagars öppet köp på din order. Vi tror på en säker och snabb e-handel med en geniunt snäll och snabb support.

 

 

VAD ÄR EN DOFTPÅSE?

En doftpåse är en förpackning / påse. Som innehåller extrakt från olika kryddor, stäkelser eller liknande. Det finns mängder med olika typer av doftpåsar, därmed även dofter.

 

 

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN 

Doftpåsar passar perfekt i badrummet, lägga i garderoben, sommarstugan, husvagnen, båten, skor, boxningshandskar, skidpjäxor, snowboardskor, träningsväska eller i bilen. Du är inte den enda som tycker att det kan lukta unket i en båt, husvagn eller bilen, det inte många förstår är hur enkelt det är att ändra på lukten. Placera ut lite påsar runt om, du kommer att märka skillnaden på bara några minuter.

 

Använd dina doftpåsar smart - få ut en längre livslängd

Det är vanligt att folk tar bort plasten från doftpåsen, och placerar den för att sedan låta den ligga tills doften har tagit slut. Det är absolut inget fel med det, men det finns alternativa sätt för att få ut en längre livslängd ur dina doftpåsar. Påsarna avger en väldigt stark doft, vilket innebär att man inte behöver ta bort plasten direkt ifrån början. Genom att endast klippa ett litet hål i plasten kommer doften enkelt att ta sig igenom och fylla rummet. När du känner att doften börjar minska kan du ta bort hela plasten och lägga tillbaka påsen på önskat ställe. När du återigen känner att doften börjar svagna kan du klippa ett litet hål i hörnet av påsen. På detta sättet får du ut en mycket längre livslängd på ditt köp, samtidigt som det doftar lika gott.

Våra produkter

Handla

Information