UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

LED-ljus och batteriljus - En miljövänlig och lyxig källa till ljus

Vi har ett stort sortiment med led-ljus, batteriljus, Led-Blockljus, Led-Blockljus, Led-Antikljus, Led-Värmeljus och Led-Gravljus. Vi garanterar hög kvalité och realistiska, autentiska ljus. 

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

LED, eller ljusdioder som de också kallas för, är en typ av lampa som har blivit allt mer eftertraktad på marknaden. Idag kan man hitta dioderna som ersättare för bland annat klassiska glödlampor, men även för lysrör. En av orsakerna till den växande populariteten är att LED är betydligt mer miljövänligt. Det krävs inte lika mycket ström för att få en LED-lampa att lysa, som en vanlig glödlampa, vilket gör att du sparar på naturen såväl som på din egen plånbok. Ett annat stort plus är att du kan använda dig av dioderna i bärbara enheter, men även i husvagnar, bilar och båtar.

Det finns många användningsområden med LED-ljus

 

När höstmörkret står utanför dörren är det många som känner att det är hög tid att tända ljus. Ljus är vackra, ger en härlig stämning i hemmet och är också värmande. Dock är tända, levande ljus också en stor brandfara om de inte ständigt är bevakade. På marknaden har det idag blivit väldigt populärt att använda sig av LED för att skapa känslan av just levande ljus. Det finns bland annat LED-blockljus, men även antika ljus eller gravljus med LED.

Med ett LED-ljus behöver du inte oroa dig för att lågan ska få tag på en gardin eller på annat sätt fatta eld i något närliggande. Ljusen brinner så länge batteriet räcker och du kan med fördel lämna rummet med ljuset på. Dessa batteri-ljus påverkas inte heller av vind och väder, vilket betyder att du med fördel kan använda dig av dem utomhus. Ljusen är tillverkade på ett sätt för att se så verklighetstrogna ut som möjligt. Batteriljusen har bland annat en rörlig låga och ger ifrån sig ett sken som liknar det levande ljuset på pricken.

LED-blockljus inomhus

Blockljus ger ett mycket härligt sken och kan värma upp även den kallaste bostaden. I Sverige behöver man sällan använda sig av ljus för att få värme nuförtiden, men ljusen är fortfarande ett sätt att skapa en mysig och behaglig stämning. Med hjälp av batteridrivna blockljus kan du få till exakt den lyx och mysfaktor som du är ute efter, utan att behöva oroa dig för brandrisk eller rinnande stearin på ditt nya vardagsrumsbord. Batteridrivna blockljus finns i olika storlekar för att du ska hitta ett som passar dig och ändamålet så bra som möjligt. Varför inte sätta in några i badrummet?

LED-blockljus utomhus

Det har blivit minst lika vanligt att vilja dekorera med blockljus utomhus som inomhus. Kanske vill man använda sig av blockljus på balkongen eller på trädgårdsbordet en sensommar kväll när mörkret faller på. Levande ljus har länge varit den perfekta stämningshöjaren, men att få dem att förbli tända utomhus är inte alltid det lättaste. Med ett LED-blockljus för utomhusbruk behöver du inte oroa dig för att vinden ska ta tag i lågan och blåsa ut den. Skulle det börja regna behöver du inte heller oroa dig för att ljuset ska slockna och veken bli blöt. LED-blockljus för utomhusbruk är således ett perfekt alternativ.

LED-Antikljus

De första LED-ljusen som kom ut på marknaden var i form av blockljus eller värmeljus, men det skulle inte ta lång tid innan man även började använda sig av dioderna för att skapa vackra antikljus. Antika ljus är utmärkta att använda sig av om man vill skapa romantik i hemmet eller om man vill pryda en vacker och äldre ljuskrona i taket. Nu behöver du inte oroa dig för brandrisken mer. Med verklighetstrogna LED ljus från UYUNI kan du släppa din oro och bara njuta av skenet. Dessa ljus är tillverkade av högkvalitativt vax, känns exklusiva och lyser med hjälp av batteri.

LED-värmeljus

Har du någon gång drömt om att fylla hela rummet med härliga värmeljus och somna i skenet av dessa? Kanske vill du att dina barn ska få somna i ett magiskt sken dagen innan julafton? Med hjälp av LED-värmeljus är det fullt möjligt och du behöver inte oroa dig det minsta över varken låga eller värme. Ljusen drivs med hjälp av batteri och stänger av sig själv när batteriet tar slut, eller när timern har nått sluttiden (beroende på vilka led-ljus du använder dig av). Värmeljusen är enkla att använda sig av och kan placeras i alla rum och på alla ytor, då de inte utstrålar någon form av värme alls.

LED-gravljus

Precis som ordet beskriver är att gravljus ett ljus som ofta används för att hedra någon som har gått bort. Ljusen brukar oftast placeras på kyrkogården, för att få brinna som en vacker påminnelse om det liv som varit. Här är det vanligt att man vill att ljuset ska brinna så länge som möjligt, något som vanliga ljus inte klarar av. Skulle det blåsa eller regna kommer ljusen att slockna, men inte om du använder dig av LED-gravljus. De här ljusen är fantastiskt fina och brinner så länge som batteriet tillåter. Du kan dessutom placera dem direkt på marken om du så skulle önska. LED-gravljus finns i olika modeller och i olika storlekar, så att du kan variera om du så skulle önska.

Våra produkter

Handla

Information