UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Deluxo

Deluxo – Ett Andetag Renare Luft

När du tänker på en perfekt hemmiljö, föreställ dig ren, fräsch luft som omfamnar varje rum. Detta är visionen som Deluxo™ har arbetat för sedan starten 2019. Med en specialiserad fokus på ständig innovation och förbättring av luchtkwaliteit, gör Deluxo mer än att bara erbjuda produkter – de skapar en upplevelse.

#REFRESHYOURHOME

Deluxos uppdrag går utöver att bara erbjuda produkter. De strävar efter att skapa en trivsam och ren boplats med hälsosam luft för alla. Genom passion och hängivenhet arbetar teamet ständigt för att leverera värdefulla lösningar för varje hem. Med Deluxo får du inte bara renare luft att andas, utan även en chans att verkligen slappna av och vara dig själv.

Unik Design Möt Funktion

Deluxos resa började med lanseringen av deras debutkollektion, Fade aroma diffuser. Med en kombination av stilfull design och optimal funktionalitet har Deluxo snabbt blivit ett namn att räkna med inom området för ren luft. Deras produkter, inklusive aroma diffusers, luftfuktare och biologiska eteriska oljor, erbjuder inte bara estetik utan även funktionalitet och hållbarhet.

En Hållbar Framtid med Deluxo

Genom att kombinera funktionalitet med hållbarhet och en modern design är Deluxo ett varumärke som aktivt bidrar till en bättre levnadsmiljö. Sedan lanseringen av Deluxo Fade i augusti 2019 har varumärket fortsatt att växa och sträva efter att erbjuda sina kunder den ultimata upplevelsen inom ren luft och härliga dofter.

Förvandla ditt hem till en oas av renhet och friskhet. Välj Deluxo. #REFRESHYOURHOME

Våra produkter

Handla

Information