UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Klädvård & Tvätt

De flesta människor idag har inte tid att ta hand om sina kläder. Därför vill vi göra det enkelt för dig att hitta rätt produkter som både gör det roligt och lätt att underhålla dina kläder på rätt sätt.

Vi kan bland annat erbjuda dig varumärket Washologi som har utvecklat produkter som kombinerarar design, effektivitet och hållbarhet med underbara dofter.

Resultatet är vackra och effektiva klädprodukter som hjälper dig att bibehålla kvalitén i kläderna och erbjuda dig känslan av nya fräscha kläder varje dag. Vi har lång erfarenhet av klädvårdsprodukter vilket gör att du som kund kan känna dig helt trygg när du köper en klädvårdsprodukt från oss. Steamery erbjuder steamers i flera olika storlekar samt alla storlekar och alla de tillbehör som kan tänkas behövas till dem. Värmepåsar, handskar och galgar är bara några av sakerna som finns i sortimentet. Du finner dessutom tillbehör som Steam Water som håller din steamer i gott skick och avnoppare till dina plagg.

 

Hos hos finner du även de populära varumärkerna Durance, Washologi, Gröna Gredelina, Maison Belle och Ren logik som har flera kvalitativa klädvårdsprodukter ss miljövänliga tvättmedel, mjukmedel och linnevatten som är skonsamma mot alla dina plagg. ​

Våra produkter

Handla

Information