UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Brandfiltar för Säkerhet och Stil

Trygghet och Design i Harmoni - brandfiltar

Välkommen till vår utvalda samling av brandfiltar – en vital kategori som erbjuder mer än bara säkerhet. Här finner du brandfiltar som kombinerar funktionalitet med estetisk tilltalande design, vilket gör dem till en viktig del av varje medvetet hem. Varje brandfilt i vårt sortiment är noggrant utvald för att säkerställa högsta standard av brandsäkerhet och är testad enligt strikta europeiska säkerhetsnormer.

Funktion Möter Stil I ett hem där varje detalj räknas, erbjuder våra brandfiltar inte bara sinnesro utan också en stilren detalj i inredningen. Från klassiska färger till moderna mönster, våra filtars design är tänkt att smälta in eller sticka ut – valet är ditt.

För Varje Rum och Tillfälle Oavsett om det är för köket, sovrummet eller vardagsrummet, har vi en brandfilt som passar dina behov. Lätta att förvara, snabba att använda och alltid inom räckhåll – våra brandfiltar är en oumbärlig produkt för varje hushåll.

Kvalitet och Pålitlighet Vi förstår vikten av pålitlig säkerhetsutrustning. Därför kommer varje produkt i denna kategori med tydliga instruktioner och är tillverkad av material av högsta kvalitet för att ge dig och dina nära och kära det skydd ni förtjänar.

Utforska vårt sortiment och hitta den brandfilt som bäst passar din livsstil och ditt hem. Skapa en säker och stilsäker miljö med våra brandfiltar – för att du aldrig ska behöva kompromissa med säkerhet eller estetik.

Våra produkter

Handla

Information