UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Homie Life In Balance

Homie life in balance är ett företag som grundades år 2018 där familjen Kling står bakom de populära och mycket uppskattade produkterna. Idag kan du hitta produkter från märket hos flera olika återförsäljare och för den som önskar går det enkelt att beställa via nätet. Homie life in balance riktar sig till alla olika människor, men kanske främst de som befinner sig i mitten av det härliga livet. Det betyder att du med fördel kan använda dig av produkterna om du försöker få till ett balanserat liv, samtidigt som du bollar familj, karriär och den sociala biten.

Det som utmärker Homie är deras högkvalitativa och vårdande produkter. Ambitionen ligger i att försöka utveckla produkter som inte bara balanserar, utan som även kan förenkla i vardagen. För att säkerställa att alla produkter håller en hög standard har man sett till att använda sig av experter inom flera olika områden. Det är bland annat experter inom träning, kostråd och design. Kollektionen består av produkter och råvaror av finaste kvalitet, för att säkerställa att du får den balanserade och hälsosamma livsstil som du behöver.

Produkter och utbud

Produkter från Homie life in balance kan du idag hitta hos återförsäljare som bland annat apoteket, Sturebadet, Lyko, Royal Design och många fler. Utbudet består av en rad olika typer av hälsofrämjande alternativ för både utsida och insida. I utbudet kommer du bland annat att kunna hitta Level Up Lemon & Lime, vilket är ett lite mer hälsosamt alternativ till den klassiska energidrycken. Här finns även vitaminberikat hälsokaffe för den som vill starta dagen rätt, så väl som relaxpulver, vitamintillskott för män och kvinnor, brustabletter, boosters för trötta ögon och mycket mer.

Vårdande handdesinfektion

Är det någon produkt som har fått lite extra fokus på senare tid är det deras Desicreme. Desicreme från Homie life in balance är en återfuktande och vårdande handsprit som ser till att hålla dina händer rena och mjuka på en och samma gång. Att hitta en vårdande handsprit är idag inte den enklaste uppgiften. Många produkter som innehåller alkohol torkar ut huden och skapar en obalans. Desicreme är en återfuktande handdesinfektion som du enkelt kan ha med dig i väskan, eller ha ståendes i ditt hem. I dessa tider, så väl som annars, är det viktigt att ha handsprit nära till hands. Handspriten innehåller 75 % alkohol, men är även berikad med korianderolja och härligt björkvatten.

Mer än bara kroppsliga produkter

Även om Homie life in balance främst har valt att fokusera på produkter som främjar din yttre och inre hälsa har företaget även sett till att ha hälsosamma produkter för ditt hem. Utöver kosttillskott, vitaminer och krämer erbjuder Homie life in balance även sköljmedel så väl som doftsprayer och tvättmedel specifikt framtaget för den som tränar hårt och behöver hjälp att fräscha upp sina träningskläder lite extra.

Väldoftande spray för alla tillfällen

Deras doftspray fungerar som ett utmärkt alternativ för den som vill fräscha upp bostaden från dåliga lukter. Sprayen är väldoftande och innehåller mikroorganismer som ser till att neutralisera och kapsla in oönskade dofter. Det kan till exempel handla om att du precis har lagat mat och hemmet är fullt med stekos, så väl som att du vill dölja lukter efter toalettbesök eller cigarettrök. Sprayen är långtidsverkande och lämnar endast koldioxid och vatten efter sig, så väl som en fräsch och väldoftande bostad. Fördelen med den här sprayen är att du kan använda den direkt på din egen hud så väl som i luften i ett rum. Spraya på händerna efter att du har rökt eller direkt i dina träningsskor när du kommer hem från löprundan.

Våra produkter

Handla

Information