UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Torkbollar

Tvättbollar - tvätta mer effektivt!

Allt fler människor letar idag efter nya och innovativa sätt att vara mer miljövänliga samtidigt som de vill fortsätta som vanligt i vardagen. Med hjälp av en tvättboll, ullboll eller torkboll kan du tvätta miljövänligt på ett snällare och mer effektivt sätt och dina kläder blir fräscha och väldoftande.

Tvättbollar och ullbollar kan du använda för att tvätta och torka kläder på ett mer skonsamt sätt och endast med 1 % utsläpp av tvättmedel. Visst kan det låta konstigt men sanningen är att bollarna ger samma effektiva tvätt som om du hade använt dig av sköljmedel och tvättmedel men utan den negativa miljöpåverkan.

Tvättbollar

Tvättbollar kan se ut på många olika sätt, beroende på vilken tillverkare som står bakom. Även om designerna kan variera är målet detsamma - att hjälpa dig att dosera smartare. Ett vanligt misstag är att man använder för mycket tvättmedel vilket kan skada både naturen och kläderna samtidigt som det ökar risken för allergier. Tvättbollar kan du fylla med flytande medel eller pulver och placera inne i tvättmaskinen.

Tork- och ullbollar

Tycker du att det tar för lång tid för tvätten att torka som den ska? Då kan du använda dig av torkbollar. Till skillnad från tvättbollen fungerar torkbollen som ett substitut för sköljmedel. Idag är de flesta medvetna om att sköljmedel är negativt för hälsa och miljö men den sköna känsla som medlet ger är svår att hålla sig ifrån. Med en torkboll kan din tvätt bli mjuk och behaglig precis som med sköljmedel men du behöver inte oroa dig för kemikalier. Torkbollar sägs förkorta torktiden med hela 30 % och det enda som krävs är att du lägger de i torktumlaren tillsammans med den blöta tvätten.

Bollens många fördelar

Att dosera tvättmedel är väl inga problem? Det är väl bara att hälla ner önskad mängd? Nej, riktigt så enkelt är det inte och sanningen är att många använder sig av alldeles för mycket tvättmedel och sköljmedel. Med hjälp av bollar för tvätt och tork kan du se till att spara pengar, minska på miljöförstörelse och spara tid. Den smidiga lösningen gör det enkelt för dig att dosera rätt och du behöver inte "slösa" på medel i onödan. Tack vare de många funktionerna kan du också se till att få tvätten klar snabbare. På så sätt är bollarna riktigt bra lösningar för den som tröttnat på att spendera för mycket tid i tvättstugan.

Våra produkter

Handla

Information