UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

WoodWick

Här hittar du ett stort sortiment med doftljus från WoodWick. Just nu har vi 57 olika varianter att välja mellan men breddar ständigt utbudet. Köp doftljus från WoodWick snabbt, enkelt och till bäst pris på nätet hos Livehome.se!

Skötselråd för Woodwick-ljus

Det nya, sprakande doftljuset från Woodwick ger dig känslan av en levande brasa tack vare den unika och patenterade träveken. Woodwicks doftljus har den längsta brinntiden på marknaden och är tillverkad av naturliga ingredienser. De avdunstande oljorna ger rummet en behaglig och rogivande doft.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt Woodwick-ljus finns det några saker värda att tänka på. Därför kommer du få några konkreta tips för att du ska kunna njuta så säkert och effektivt som möjligt av Woodwicks doftljus.

 1. Börja alltid med att trimma veken. Det räcker med ungefär 0,5 cm för att ge en bra låga. Blir den längre kommer lågan bli alldeles för stor, vaxet kommer brinna för snabbt och behållaren kommer att bli så varm att den spricker eller skadar ytan den står på. Vi säljer en specialdesignad produkt som trimmar veken perfekt varje gång. Klicka här för att komma till produkten.
 2. En tumregel är att ett ljus bör inte brinna i mer än en timme per tum i diameter(en tum är 2,54 cm, och diametern är måttet på en rak linje mellan två sidor av ett cirkelformat objekt). Ett ljus som är 5 centimeter i diameter bör alltså brinna i två timmar åt gången för att det ska smälta jämt och fint.
 3. Ljuset ska alltid användas i en behållare. Ställ det aldrig på en tallrik eller liknande. Lågan på ett Woodwick-ljus smälter vaxet för snabbt för att det ska hållas intakt utan behållare.
 4. Håll ljuset borta från luft- och vinddrag. För att vaxet ska smälta jämt och fint behöver lågan var stilla.
 5. Lite sunt förnuft. Det är inte alls säkert att förflytta ljuset när det brinner eller innan vaxet har svalnat. Förutom det vanligaste, som är brandrisken, kan veken drunkna i det smälta vaxet.
 6. Tänd hela veken ordentligt. En förutsättning för att ljuset ska brinna jämt och fint är att hela veken brinner.


  Doftljus från WoodWick innebär absolut högsta kvalité. WoodWicks ljus har bland de längsta brinntiderna på marknaden, från 40 till 180 timmar beroende på vilken storlek du väljer. De har även en unik träveke som skapar ett magiskt sprakande ljud likt en öppen brasa när det brinner! WoodWick är även ett miljömedvetet varumärke då ljusen är stöpta i återvinningsbara glasbehållare samt innehåller naturligt vax med bas av sojabönor. De ljuvliga dofterna skapas av eteriska oljor och till varje WoodWick kommer även ett lock av trä som gör ljuset till en vacker inredningsdetalj i alla hem.
Våra produkter

Handla

Information