UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Durance - Förvandla ditt hem till en miljövänlig och väldoftande oas!
Durance ligger i hjärtat av Provence, i byn Grignan. Produkterna speglar skönheten i Provence´s landsbygd i både doft och färg och dess elegans. Durance tar tillvara på Provence´s arv, genom att leta efter inspiration från landsbygden, kulturen, livsstilen, de gamla recepten, historierna och naturen. Produkterna har minst 95% naturliga ingredienser och är helt biologiskt nedbrytbara. Durance använder de finaste råvarorna från närliggande gårdar. Från Grignan kommer ros och lavendel, från Nyons kommer olivoljan. Dofterna är doftsatta av parfym mästare från Grasse. Durance har ett sortsortiment, så att du enkelt kan välja din favorit doft. Hos oss hittar du bla Tvättmedel, linnevatten, mjukmedel, diskmedel, doftpinnar, doftljus, doftpåsar och doftsprayer från Durance. 

Fragance Library 
Består av doftljus, rumspray och doftpinnarna. Eleganta franska dofter i en mild och sober ton. Doftbiblioteket består av ett femtiotal olika dofter; fruktiga, örtiga, blommiga, träiga och orientaliska dofter.

Durance Doftljus
är handgjorda och har en unik mix av högkvalitativt vax. Ljusvekarna har valts ut av våra ljusmästare som garanterar perfekt spridning av doften. Hantverkarmässig produktion i verkstaden i Grignan där ljusvekarna sätts i för hand, en efter en innan vaxet svalnar. Ljusets wellpapp, etikett och bastband är noggrant knutna och placerade förhand. 40 timmars brinntid på samtliga ljus & låt ljuset brinna minst en timme vid varje användning.


Home Care Line
Diskmedel och allrengöring med över 95 % naturliga ingredienser och är 95 % biologiskt nedbrytnings bara. Innehåller eteriska oljor i olika dofter. Är milda och skonsamma, samtidigt mycket effektiva, är ej uttorkande.Linen Care
Ett komplett sortiment bestående av tvättmedel, mjukmedel och strykvatten, gjorda på 90-95% naturliga ingredienser och har antibakteriella ämnen, innehåller inget fosfat. Har även anti kvalster effekt och då även på låg temperatur. Doftsatta med naturliga dofter, tvättserien är extra mild och skyddar känslig hud.

Våra produkter

Handla

Information