KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Växbo Lin - Linneväveri med tidlös design

Precis som namnet tyder på så är Växbo Lin en svensk tillverkare av rengöringsprodukter och inredningsdetaljer som tillhör det miljövänliga slaget. Det erbjuds ett stort utbud med allt ifrån linneservetter till disktrasor och skurtrasor. Samtliga produkter har vävts samman i en tidlös design som baserats på traditionella mönster och färger - sådant som man kunde hitta i hemmet förr i tiden, som fortfarande finns kvar i de flesta hemmen. Den vanligaste produkten hos Växbo Lin är deras disktrasor, som oftast förknippas med hög kvalitet och lång hållbarhet. En fördel med samtliga av produkterna som erbjuds av Växbo Lin är att dem är miljövänliga - alla är biologiskt nedbrytbara och skonsamma för miljön.

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

En Växbo Lin-disktrasa - Är en traditionell disktrasa i lin

En vanlig fråga bland hushållskonsumenterna - vilken disktrasa är bäst?

Vi vågar påstå att Växbo Lins disktrasa är en av de framstående i den diskussionen. De erbjuder en disktrasa i lin som inte bara ser bra ut - den är miljövänlig och börjar aldrig lukta surt. Många efterfrågar en Växbo Lin disktrasa i ett test, och vi kan förstå varför - det är en efterfrågad produkt som definitivt erbjuder fler fördelar än man tror. Den jämförs ofta med den vanligt förekommande Wettex-disktrasan, fast det är två helt skilda produkter.

 

Hantera din Växbo Lin-disktrasa

 

En vanlig fråga bland konsumenter är hur en disktrasa hanterar bakterier. Det är vanligt att disktrasor enkelt tar upp bakterier ifrån sin omgivning, vilket innebär att det är rekommenderat att byta ut sin disktrasa ofta. Ett alternativ kan vara att koka disktrasan, det är bakteriedödande. Du håller disktrasan ren och fräscht längre, vilket har många fördelar: längre användning, miljövänligare, och billigare. Det går att koka disktrasan i ättika för ett bra resultat. Ett annat alternativ är att rengöra disktrasan i mikron, detta är dock inte rekommenderat, då resultatet inte alltid blir lika bra - att koka är oftast det bästa sättet att hålla bakterierna borta, och disktrasan användbar.

 

Vilka är Växbo Lin?


Många anser att Växbo Lin är mer än bara ett tillverkande företag - faktum är att fabriken har växt fram till en riktigt besöksmagnet för konsumenter. Växbo Lin är ifrån början ett populärt linneväveri som finns i centrala Hälsingland, inte långt ifrån Söderhamn. Verksamheten drivs av paret Bruce, med målet att skapa linneprodukter som kombinerar gamla hantverkartraditioner med modern design - något som återspeglas tydligt i deras produktutbud. Produktionen av linneprodukter har pågått sedan 1989, när den till en början endast var inriktad på spinning. Det är först på senare år som linneväveriet även har startats - numera är alla produkter vävda i lin till 100%.

Idag består Växbo Lin av 13 st arbetare som står för hela produktionen av linneprodukter. Målet med produktionen är att skapa ett mervärde för kunden i en unik hantverkstradition - att skapa något vackert utav något traditionellt. Resultatet är bland annat Växbo Lin disktrasor, som säljs i mängder av olika färger och former, som också är bra för miljön. Värna om miljön samtidigt som du inreder ditt hem med moderna disktrasor av ett traditionsenligt slag.

 

 

Varför välja produkter från Växbo Lin? 

Växbo Lin tillverkar med bruksföremål i 100% lin, ett naturmaterial som håller i generationer och blir vackrare med åren. Att välja produkter från Växbo Lin innebär att du väljer att bidra till en bättre miljö och du låter även ditt hem bli vackare med åren.

 

Våra produkter

Handla

Information