BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Iris Hantverk Återförsäljare

Iris Hantverk erbjuder ett brett sortiment med hantverksprodukter tillverkade enligt gammal tradition för ditt hem. Sortimentet till badrummet innefattar allt från badborstar till härliga rakprodukter, badtextilier, tvålar och tillbehör som är producerade i naturliga material – Iris Hantverks produkter är inte bara funktionella och kan användas i vardagen, de är vackra att se på också. Du kan även hitta produkter som piffar till köket så som Iris Hantverks diskborste tillverkad av björk och tagel eller deras fina kökshanddukar. Iris Hantverk tillverkar även olika borstar och skyfflar som underlättar städningen!

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

Om Iris Hantverk

Iris hantverk är ett riktigt unikt och inspirerande företag. Varför? Därför att tillverkningen av produkterna sker av synskadade hantverkare från ett flertal olika kulturer.
Genom att arbeta främst inom borstbinderiet har företaget lyckats tillverka produkter av fantastisk design och imponerande kvalitet för ditt kök och badrum. Man har också utvecklat en mängd produkter för en effektivare städning och en förhöjd myskänsla i ditt hem.
De praktiska och välutformade produkterna säljs numera inte bara runt om i landet, utan i hela världen.

 

          

 

Produkter

Genom att specialisera sig på köks- och badrumsprodukter samt städning och inredning erbjuder Iris Hantverk ett brett urval av vackra produkter och accessoarer för ditt hem. Nedan berättar vi lite mer om de olika kategorierna.

Kök

Något som Iris Hantverk definitivt är experter på är borstbinderiet. Detta är själva grunden i deras produktion och därför är det ingen överraskning att företaget har ett stort utbud av köksredskap.
Framför allt kan du hitta borstar och penslar av olika slag, men även kökstextiler, brickor, underlägg och andra tillbehör.
Eftersom många av borstarna är tillverkade av tagel är de också perfekta att använda på känsligare material som porslin och glas.
För att tvätta grytor och kastruller är det däremot bättre att välja borstar av vitfiber, eftersom de är betydligt hårdare och därmed mer effektiva.

Badrum

Om du istället behöver olika tillbehör till ditt badrum, så kan du hitta en stor variation produkter med vacker design.
Iris Hantverk har utvecklat en mängd olika borstar - allt från klassiska nagelborstar till härliga badborstar och delikata ansiktsborstar och rakborstar. Du hittar även andra användbara produkter som badtextiler, tvål, toalettborstar och mycket mer.
Samtliga produkter är dessutom av högsta kvalitet och noggrant utvalda material. Bl.a. tillverkas flertalet produkter av naturliga råvaror som lin, tagel och ek, som ofta känns betydligt härligare att använda än produkter av bl.a. plast.

Inredning

Rätt inredning är A och O för att ditt hem ska få det där lilla extra.
På Iris Hantverk är man medveten om detta och har därför tillverkat en rad olika produkter som piffar till hemmet på nolltid.
Exempelvis finns det en rad mjuka kuddar och filtar i fräscha färger som gör ditt vardagsrum eller sovrum ännu mysigare.
Man har dock även utvecklat en del praktiska produkter som trots allt är ett måste.
En stor favorit är Iris knoppbräda, eller den vackra bollvasen.
Oavsett om du behöver något som skapar en mysig känsla eller om du behöver praktiska saker, så är det garanterat värt att en titt på sortimentet speciellt Iris Knoppbräda.

Städ

Eftersom borstar är ett måste för en effektiv städning, så har Iris Hantverk precis som förväntat lyckats leverera en mängd intressanta produkter.
Du hittar bland annat sopset, skyfflar, skurborstar och bänkborstar.
Det klassiska sopsetet finns i olika färger och ett populär val är det som kallas "sopset komplett vit", men de andra varianterna är naturligtvis minst lika fina.
En trevlig aspekt är att företaget tillverkar olika hantverk i grått, rött, rosa o s v i härliga färger som tillför det där lilla extra, helt enkelt.

Våra produkter

Handla

Information