BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Gröna Gredelina återförsäljare - Vi har hela sortimentet!

Gröna Gredelina är ett svenskt familjeföretag som skapar miljövänliga och ekologiska produkter utan syntetiska tillsatser. Produkterna tillverkas med omsorg och omtanke efter genuina välbeprövade och gamla recept. En mix av traditionellt tänkande, modernt utseende och utsökta råvaror. 

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

 

Gröna Gredelinas produktsortiment

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna, som är fria från skadliga ingredienser ss parabener, sulfater, mineraloljor och syntetiska tensider. Alla doftämnen kommer från de finaste eteriska oljorna eller ftalatfria och växtbaserade parfymoljor. Samtliga innehåller minsta möjliga halt av allergener. Produkterna är heller inte testade på djur. 
 


Hos Gröna Gredelina hittar du bla: 

Gröna Gredelina är även sponsor till stödföretag till Hand in Hand.

Hand in hand bekämpar fattigdom genom hållbart entreprenörskap. De fokuserar på kvinnor och hjälper dem starta egna affärsverksamheter för att de av egen kraft ska kunna ta sig själva och sina familjer ur fattigdom. Hand in Hand har en unik modell för hjälp till självhjälp, där de organiserar fattiga i självhjälpsgrupper och tränar dem i entreprenörskap och ger tillgång till mikrolån, en hållbar metod. Läs mer om Gröna Gredelinas välgörenhetsarbete här.

Våra produkter

Handla

Information