BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Ecover

Ecover har arbetat i 25 år med att utveckla ekologiska rengöringsmedel gjorda av naturliga växtämnen och mineraler som rengör på ett effektivt och säkert sätt. Denna unika produktlinje har många miljömässiga fördelar som gynnar både människor och djur såväl som vår omgivning om vi använder produkterna istället för andra miljöfarliga produkter. Ecover har en heltäckande produktserie som täcker hela rengöringssektorn. Hos oss hittar du ekologiskt maskindiskmedel och miljövänligt tvättmedel. 

Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

 

Vad gör Ecover unika? 

Ecover tillverkar miljöanpassade tvätt- och rengöringsprodukter med växt- och mineralbaserade ingredienser. Ekologi och miljötänk genomsyrar hela produktionen; från fabrikens uppbyggnad till förpackningsmaterial och produkternas nedbrytbarhet.
 

 

Var först i branchen med att byta ut den miljöfarliga plasten

Ecover var först i branschen med att använda sockerbaserad plast i stället för petroleumbaserad i sina flaskor. Redan för 30 år sedan antog vi utmaningen att rengöra och tvätta i harmoni med naturen, utan att för den sakens skull ge avkall på effektivitet eller tvättkraft. Med våra produkter kan du få ett fläckfritt resultat och samtidigt ett rent samvete. För våra produkter bevisar att inga skadliga ingredienser behövs för effektiv rengöring. Inga fosfater, inga parabener eller petrokemiska ingredienser. Genom att rengöra med hjälp av naturens kraft kan både du och din familj må bättre. Välj Ecover för bra rengöring, som är skonsam för både huden och planeten.

 

Våra produkter

Handla

Information