UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

Piffa upp heminredningen med nya kollektioner från DBKD

DBKD har tagit Sverige med storm tack vare sina kreativa och nyskapande krukor som verkligen drar ögonen till sig. Namnet står för "Design by Karin Dahlin". Allt började redan 2007 när hon fick en vision om hur unika former och hög kvalitet kunde lyfta designen av krukor till nästa nivå. Idag vilar varumärket på tre grundpelare:

  • Inspiration - Produkter som passar i flera olika rum och som har flera användningsområden.
  • Kvalitet - Endast högkvalitativa material och tillverkningsprocesser ger produkter som du kan lita på som kund.
  • Form - All design ska vara intressant för trendkänsliga kunder som vill krydda till inredningen i hemmet.
Produktkategorier
Populära produkter i underkategorierna

 

DBKD framgångssaga


Genom åren har DBKD utvecklats och blivit allt bättre på att få fram spännande kollektioner. Bland annat har de inlett samarbete med skickliga designers som Sarah Widman, Hanna Wessman och Halina Fritsch. Nu är de stadigt etablerade på den svenska marknaden och kommer fortsätta bjuda på vackra heminredningsprodukter. Krukor från DBKD ger dig chansen att förhöja utseendet i nästan vilket rum som helst.

 

MUD

Den nya kollektionen MUD är ett utmärkt val för kunder som vill vara stilsäkra både nu och i framtiden. Bakom designen står Halina Fritsch som är duktig på att få fram hemtrevliga, men samtidigt väldigt eleganta produkter. Serien finns i tre olika färger och i storlekarna large, medium och small. De svarta och vita krukorna med matt finish är pålitliga alternativ som matchar nästan alla typer av heminredning. MUD finns även i färgen Multi som är iögonfallande med sin glansiga finish.

Cloudly

En av DBKD:s mest populära produktserier heter Cloudly. Den är designad av stylisten Hanna Wessman, känd bland annat från tv-programmet Äntligen Hemma. Idag är hon aktiv på sin blogg "Hannasroom" och ingår i en rad spännande designprojekt med olika storföretag. Cloudly är krukor i jordnära färger, tillverkade i keramik av hög kvalitet. De passar lika bra inomhus som utomhus. Den moderna formgivningen gör att de förhöjer allt från vardagsrummet till balkongen.

Övriga kollektioner från DKBD

Kollektionen PURE är formgiven av Karin Dahlin och Sarah Widman. Produkterna är givna val för dig som vill ha stilrena krukor som smälter in i de flesta typer av omgivningar. KNOB är en serie som hämtat inspiration från gjutjärn. Krukorna ger ett kraftfullt intryck och har en liten knopp likt ett handtag som gör designen unik. SOLID är återigen en stilren design, väldigt vacker i sin enkelhet. De är perfekta för örtväxter och kaktusar. Sist men inte minst finns PLUS med en vacker fot som gör att den sticker ut från andra krukor. Tänk på att produkter från DBKD även är perfekta som gåvor till inredningsintresserade!

Våra produkter

Handla

Information