UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Ren Logik - Textilspray Körsbärsblom Ren Logik - Textilspray Näckrosblom Ren Logik - Textilspray Näckrosblom

Ren Logik - Textilspray Körsbärsblom

REN LOGIK erbjuder svenska hushåll hållbara, men ändå effektiva tvättprodukter som gör dina kläder och textilier rena på ett skonsamt sätt. Produkterna innehåller inga onödiga tillsatser och textilsprayen näckrosblom är med sitt rena innehåll ett utmärkt exempel.

Textilsprayen är helt enkelt ett ypperligt miljöval som lever upp till de krav som krävs för en mer hållbar livsstil. Något vi alla bör anamma i vardagen för att värna om vår existerande miljö samtidigt som vi skapar bättre förutsättningar för framtida generationer. Produktens härliga doft för tankarna till en mjuk sommaräng och den stilrena designen gör dig snabbt påmind om produktens rena innehåll.

Genom att använda textilsprayen körsbärsblom gör du direkt en insats för miljön. Det innebär att du utesluter onödiga tillsatser så som färgämnen, vilka skadar vår natur. Istället är textilsprayen ett rent, skonsamt och hållbart alternativ. Produkten är tillverkad i Sverige och Ren Logik använder endast svenskproducerade flaskor som tillverkas av bioplast. Självklart är inte textilsprayen testad på djur; faktum är att inte en enda produkt ur sortiment testas på djur.

De unika doftnamnen har blivit lite Ren Logiks signum. Ren Logik beskriver att just doft är ett sinne vi gärna leker med när vi tar fram produkter. Våra produkter är uppbyggda kring vårt koncept "Familjen Blom" där även textilspray körsbärsblom ingår. Inte sällan förknippar vi olika dofter med våra minnen och med den här textilsprayen hoppas vi kunna ge dig en trevlig nostalgitripp. Låt den sköna doften ta dig tillbaka till fina minnen från dina barndomsdagar eller en härlig sommarförälskelse!

Tack vare den här produktens skonsamma innehåll är det ett utmärkt alternativ till allergiker eller hudkänsliga personer. Sortimentet är med andra ord ett miljövänligt alternativ för hela familjen och samtidigt en snygg förpackning att ha stående på synlig plats!

Vad är egentligen textilspray? 

Idag så tvättar vi ofta våra textilier mer än nödvändigt, vilket skapar en belastning på miljön dels för att mycket vatten och energi går åt i onödan, och alla produkter som används är inte alltid miljövänliga utan stör ekosystemet. Textilsprayen är ett enklare sätt att fräscha upp textilier på, genom att skippa tvätten och istället hänga ut dina plagg på vädring och sedan spaya dem med textilspray för att de ska få en fräsch och god doft innan du lägger in dem i garderoben eller sätter på dig dem igen.

Att använda sig av textilspray fungerar väldigt bra på kläder du inte behöver tvätta särskilt ofta, men ändå vill fräscha upp då och då, t e x ullplagg, fina material som kräver kemtvätt eller är extra känsliga. Det går även bra att använda på övriga textilier i hemmet såsom mattor, plädar, kuddar, lampskärmar osv för att skapa en nytvättad känsla i hemmet. Textilspray kan även användas efter du har strukit/ångat dina plagg, då det har en antistatisk effekt (tar bort statisk elektricitet).

Tänk på att hålla en armlängds avstånd på materialet du sprayar på om det är känsligt såsom siden och sammet. Textilspray innehåller inga färgämnen eller onödiga kemikalier, så den klassas som bra miljöval och har även den märkningen. Den har ingen rengörande effekt i bemärkningen att den tar bort smuts, utan ger en uppfräschad känsla av dina textilier och gör dem väldoftande.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP