KAMPANJ: KÖP 4, BETALA FÖR 3 - GÄLLER ALLT

  •   FRAKTFRITT ÖVER 699 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

KAMPANJ: KÖP 4, BETALA FÖR 3 - GÄLLER ALLT

  •   FRAKTFRITT ÖVER 699 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Koriander frön, koriander Koriander frön - Botaniumkruka

Korianderfrön | Botanium

Koriander är en perfekt ört att addera i sallader, i grytor och som smaksättare i soppor. Koriander växer snabbt och brukar visa sig efter ca 20 dagar. Den är både god att äta samt avger en underbar doft och den är tillika känd för att främja matsmältningen och höja sexlusten. Ät den som den är eller torka den och strö över maten. Korianderfrön från Botanium kan köpas separat eller i samband med inköp av kruka. Fröna håller mycket god kvalitet och är lättsådda. En full påse innehåller 150 frön, och eftersom en odling endast kräver 10-20 stycken, kan du lätt bevara dem för ett senare tillfälle, eller köpa till flera krukor och odla ett större antal korianderplantor.

Gör såhär

Koriander kan enkelt och behändigt odlas genom hydrosystem och Botaniums krukor genom att du sprider ut ett tiotal eller tjugotal frön i gödningsmedlet, för att sedan täcka dem med ytterligare lösning från krukan. Fyll vattentanken med vatten och lägg till 3 pipetter av den medföljande näringsvätskan från Botanium. Nästa gång tanken fylls på bör du droppa i ytterligare 2 pipetter för att underhålla plantan på ett bra sätt.

Tänk på att ställa krukan vid ett solrikt fönster eller använd en växtlampa som förser örten med det ljus den behöver. Korianderodling med hydro teknik kunde inte ha varit enklare.

Du bör låta plantan gro i minst 30 dagar innan du tar bort de första bladen för att ha i matlagningen. Det är då av stor vikt att du låter ca. hälften av plantan vara kvar i krukan så att den kan fortsätta frodas och sätta nya blad. Med tiden kommer också blommor att utvecklas på plantan. Dessa gör du rätt i att avlägsna försiktigt, då de normalt inte är ätbara på samma sätt. Korianderodling och frön från Botanium kommer att ge dig en fulländad korianderväxt på drygt 30 cm.

Odla välmående korianderplantor

Grunden till en hälsosam planta är rötterna. Tack vare hydrosystemet i krukorna och genom den fina kvaliteten på gödningsmedlet, får du se din koriander växa så det knakar när den sås. Botaniums produkter har utsatts för ett antal hållbarhetstester för att bevisa hur väl odlingstekniken tillämpas på både koriander och andra växter. Rötterna kommer att bli mer tillgängliga för syre och bevattningen kommer att skräddarsys per automatik så att du får din koriander precis som du vill ha den utan att ha behövt lägga två gröna fingrar i kors.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner
2021-01-13
Bästa korianderfrö
Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 699 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP