UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP

MORS DAG - 2019

Överraska mamma på mors dag - Fynda med upp till 40% rabatt

Mors dag närmar sig och vad passar väl bättre än att göra din mamma glad med en fin present. Istället för den vanliga chokladasken och blombuketten finns miljövänliga och ekologiska produkter inom kroppsvård, inredning, odling och rengöring hos Livehome.se. Fram till den 27 maj får du dessutom 40 % rabatt på ditt köp.

Vi har snabba leveranser och om du beställer innan 15:00 en vardag skickas varan till dig under samma dag. Köp över 499 kr är fraktfria. Har du frågor finns vår support tillgänglig under både vardagar och helger.

Varför inte överraska din mamma med någon av våra doftprodukter som gör hemmet till en väldoftande oas. Du hittar doftoljor, doftlampor, doftljus och mycket mer. I vårt utbud finns även ekologiska och miljövänliga städ- och tvättprodukter för hela hemmet. Våra produkter förvaras i flaskor som är estetiskt tilltalande och behöver inte gömmas undan i en skrubb.

Vi har även miljövänliga produkter för kroppsvård och hudvård om du vill skämma bort din mamma. Våra tandborstar i bambu kan komposteras och innebär en lägre miljöbelastning än den konventionella i plast.

Är din mamma praktisk lagd kan en disktrasa i linne vara en annorlunda present. Disktrasor i linne är ett miljövänligt alternativ till den vanliga disktrasan och går att tvätta och återanvända utan att den blir ful och tappar formen. Köp även ett fräscht diskmedel i en vacker flaska och erbjud dig att komma och diska någon gång i veckan för att ytterligare göra din mamma glad!

Den odlingsintresserade mamman kan överraskas med en vacker självvattnande kruka, gödningsmedel eller fröer.

 

Låt detta års mors dag bli en annorlunda och rolig dag genom att överraska din mamma med något nytt som dessutom bidrar till en bättre miljö.

Våra produkter

Handla

Information