BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

BLACK WEEK - UPP TILL 30% RABATT + KÖP 6, BETALA FÖR 5

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Comulus No. 3 Home Steamer Steamery home steamer Home steamer Steamery Home Steamer no 3 tillbehör steamery Comulus No. 3 Home steamer

Steamery | Steamer Cumulus No.3 Home | Svart

Cumulus No.3 Home Steamer

Med Cumulus No.3 Home Steamer behöver du inte ta fram strykjärnet för minsta lilla skrynkla på ett plagg. Du behöver heller inte slänga tröjan i tvätten bara för att den är använd någon timme. Den här steamern gör dina kläder och andra textilier fräscha igen på bara några minuter. Plagget hängs upp på en snurrbar ställning och sedan är det bara att föra munstycket över tyget. Alla skrynklor rätas ut direkt och tyget känns genast fräschare.
Ångan fungerar lika bra på tunna som på tjockare plagg och maskinen behöver bara 40 sekunder för att värma upp sig. När vattentanken väl är påfylld räcker den till motsvarande en hel tvättmaskin! En sak som är fantastiskt med ånga är att alla bakterier dör och dålig lukt försvinner. Även skor och träningskläder som inte blivit fräscha av en tvätt kan alltså ångas med gott resultat. Cumulus No.3 Home Steamer har en liten och behändig design som gör att den passar utmärkt både i stora och små hem. Den väger dessutom bara 3,5 kilo totalt vilket är lika mycket som ett lite äldre strykjärn.

 

Vanliga frågor om Cumulus No.3 Home Steamer

Hur ofta behöver steamern avkalkas?

I regel kan man säga att steamern behöver avkalkas ungefär var 20:e tank. Ju hårdare och mer kalkrikt vatten man har, desto oftare bör man komma ihåg att avkalka steamern. Om Steam Water används behöver man dock inte tänka på avkalkning. Tips: Ta reda på hur mycket kalk det finns i ditt vatten där du bor. I vissa områden ss Stockholm behöver  man inte tänka på detta, då det är väldigt lite kalk i vattnet. Men däremot i södra Sverige finns det betydligt mycket mer kalk i vattnet.  

Vad använder man borsten till?

Till steamern ingår en borste. Den kan användas när ömtåliga plagg av silke eller liknande ska ångas. Den kan med fördel också användas när man behöver borsta bort smuts från kappor av ull eller andra material i samband med att de ångas.

Kan Cumulus No.3 Home Steamer användas på skjortor?

Ja, steamern går utmärkt att använda på skjortor. När ånga används blir plagget inte lika platt och glansigt som vid strykning utan det får en mattare yta.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP