KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

KAMPANJ: KÖP 5, BETALA FÖR 4

  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Mjukmedel mandelblom ren logik Mjukmedel mandelblom ren logik

Ren Logik - Mjukmedel mandelblom 750 ml

Med mjukmedel vid tvätt får kläder, sängkläder och andra textilier en härligt mjuk och skön känsla. För många är det dessutom den underbara doften av blommor och natur som får dem att använda mjukmedel vid varje tvätt. För vad är väl bättre än att krypa ner mellan nytvättade, mjuka och väldoftande lakan? Ren Logik har tagit fasta på detta och tagit fram ett mjukmedel som doftar av ljuv mandelblom.

Mjukmedlet med mandelblom minskar den statiska elektriciteten och gör tvätten riktigt mjuk, precis som ett mjukmedel ska göra. Alla produkter i sortimentet har den gemensamma nämnaren att de strävar efter att inte vara påfrestande på naturen, vilket har givit dem stämpeln Bra Miljöval som är Naturskyddsföreningens miljömärkning. Anledningen till det är bland annat att det mandelblomsdoftande mjukmedlet inte innehåller färgämnen och att det är biologiskt nedbrytbart. Mjukmedlet kommer i koncentrerad form och trots den angenäma doften så är parfymhalten mindre än 5 %.

Alla produkter i sortimentet från Ren logik kommer i stilrena förpackningar och det gäller även flaskan för mjukmedel mandelblom. Det innebär förstås att mjukmedlet kan stå framme i tvättstugan eller badrummet utan att störa ögat. Givetvis är förpackningarna inte bara snygga utan de går helt i linje med företagets alla produkter eftersom de är tillverkade av nedbrytbar bioplast och därmed miljövänliga. Dessutom är de närproducerade då produktionen av flaskorna sker i Sverige.

För den som önskar en blommig doft på all sin tvätt eller alla sina textilier finns även tvättmedel med doft av lindblom liksom textilspray med doft av näckrosblom eller körsbärsblom. Det finns även passande produkter för de med lite känsligare hud eller som av någon annan anledning föredrar oparfymerade tvättprodukter, till exempel oparfymerat tvättmedel, oparfymerat mjukmedel och oparfymerad tvål.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner
2020-05-17
Speciell doft, somblir bättre efter tvätt
Rekommenderade varor
Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP