UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
detoxbax Detoxbad - Gröna Gredelina Ekologiskt detoxbad lavendel - Gröna Gredelina

Ekologiskt detoxbad lavendel - Gröna Gredelina

 

Detoxbad - Ett badsalt som är ekologiskt framtaget


Ekologiskt Detoxbad innehåller Magnesiumsalt som kallas även för epsomsalt, används ofta av personer som tränar väldigt mycket eftersom musklerna återhämtar sig snabbare och bättre.

Det finns även många intressanta studier som visar att magnesiumsalt är bra mot så mycket mer än vad man tidigare trott. Allt som är en muskel påverkas, hjärnan är en muskel så vi slappnar mentalt, hjärtat mår bra utav det och det finns kopplingar mellan olika hjärtproblem och magnesiumbrist. Även olika typer utav kramp blir bättre och den senaste studien visade på kopplingen astma och magnesiumbrist. 

Detta badsalt är framtaget enligt gamla traditioner och har använts sedan sekler tillbaka för att komma till ro. 

Magnesium fanns tidigare i vår jord och vi fick i oss det med maten men med tiden har jorden urlakats på magnesium varpå det är vanligt med magnesiumbrist. Magnesium är en utav de få mineralerna vi kan ta upp genom vår hud, även ett fotbad gör stor skillnad.


Badsaltet är avkopplande och det är normalt med lätt eftersvettning då kroppen fortsätter rensa sig. Magnesiumsaltet (som även kallas epsomsalt) används ofta vid led och muskelvärk. 


Ta gärna detoxbadet på kvällen då man lätt kan bli sömnig efteråt, bra även för barn som har svårt att komma till ro. Tänk på att bara smörja huden med naturliga oljor som kokosolja eller black cumin oil Nigella efter badet då porerna är öppna och extra mottagliga samt att dricka vatten. Kombinera gärna med yoga och juicedetox.


Användning: Häll ca 3 msk detoxsalt i badet, kryp ner och slappna av. Kombinationen utav magnesiumsalt, bikarbonat, mineralsalt samt örter & eteriska oljor rensar effektivt din kropp på metaller & gifter. Ta gärna badet på kvällen då man lätt kan bli sömning efteråt, bra även för barn som har svårt att komma till ro. Tänk på att bara smörja huden med naturliga oljor efter badet då porerna är öppna och extra mottagliga samt att dricka vatten. Kombinera gärna med yoga och juicedetox.


Ekologiskt Detoxbad är gjort på enbart naturliga och ekologiska ingredienser, eteriska oljor och välgörande örter. Innehåll: INCI; sodium chloride (mineralsalt)*.Sodium bicarbonate (Aluminiumfritt bikarbonat), Magnesium chloride (magnesiumsalt) torkade örter*, eterisk olja utav lavendel & salvia*. * Ekologiska ingredienser

Volym: 450 ml

 

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner
2018-09-23
Helt fantastisk!
Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP