UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Neroli, Lavender & Rosemary - Klinta Neroli, Lavender & Rosemary - Klinta Neroli, Lavender & Rosemary - Klinta

Klinta doftpinnar VEGAN - Neroli, Lavender & Rosemary

 

Denna doft finns endast i VEGAN och är gjord enbart av eteriska oljor.

 

Varumärket Klinta har alltid gjort miljövänliga produkter och nu lanserar Klinta en doftpinne som är 100% vegansk. Ett alternativ till dig som tänker på djuren, miljön, familjen och dig själv!Om doftljus /doftpinne serien VEGAN: 
Enligt Klinta ska ett bra veganskt ljus vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. Och det är lika viktigt att ingredienserna är rena och tagna direkt från växtriket så att varken du eller de omkring dig tar någon skada när du tänder ditt ljus. Enkelt och önskvärt men tyvärr långt ifrån självklart. I den nya serien VEGAN hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet! 


Så här skriver grundaren Lisa Stevens, grundare av klinta

"Jag har själv varit vegetarian i över 20 år. Det är ett lätt val för mig då jag alltid älskat djur. Att jag räddar 100djur varje år gör mig lite av en vardagshjälte tycker jag. Och när jag tvingar min familj, genom min matlagning, att göra detsammaså sparar jag ännu fler. Och så lever vi längre och sundrare. Vilken bättre gåva kan man ge sig själv och sina barn? Och inte nog med det visste du att djurindustrin står för 18% av utsläppen av växthusgaser. Det är mer än världens samlade transporter. Jag tror att vi alla kan dra vårt strå i stacken, oavsett om det gäller att äta mindre kött eller välja produkter med omsrog. Man måste bara börja någonstans någon gång" 

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP