UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA FÖR 4

 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Klinta doftljus - Neroli, Lavender & Rosemary Klinta doftljus - Neroli, Lavender & Rosemary Klinta doftljus - Neroli, Lavender & Rosemary

Doftljus VEGAN - Neroli, Lavender & Rosemary | Klinta

 

Denna doftljus doft finns endast i VEGAN och är gjord enbart av eteriska oljor.

Varumärket Klinta har alltid gjort miljövänliga produkter och nu lanserar Klinta ett doftljus som är 100% vegansk. Ett alternativ till dig som tänker på djuren, miljön, familjen och dig själv!

Doftljuset VEGAN sprider en välbalanserad och behaglig doft i rummet, och har en brinntid på ca 45 timmar. Om doftljus /doftpinne serien VEGAN: 
Enligt Klinta ska ett bra veganskt ljus vara bra för allt och alla. Det räcker inte att produkten inte innehåller animaliska ingredienser. Det är lika viktigt att varken djur, natur eller människor tar skada vid tillverkningen. Och det är lika viktigt att ingredienserna är rena och tagna direkt från växtriket så att varken du eller de omkring dig tar någon skada när du tänder ditt ljus. Enkelt och önskvärt men tyvärr långt ifrån självklart. I den nya serien VEGAN hittar du allt detta och lite till. Vi hoppas du njuter till fullo av de aromatiska dofterna och det rena samvetet! 


Så här skriver grundaren Lisa Stevens, grundare av klinta

"Jag har själv varit vegetarian i över 20 år. Det är ett lätt val för mig då jag alltid älskat djur. Att jag räddar 100djur varje år gör mig lite av en vardagshjälte tycker jag. Och när jag tvingar min familj, genom min matlagning, att göra detsammaså sparar jag ännu fler. Och så lever vi längre och sundrare. Vilken bättre gåva kan man ge sig själv och sina barn? Och inte nog med det visste du att djurindustrin står för 18% av utsläppen av växthusgaser. Det är mer än världens samlade transporter. Jag tror att vi alla kan dra vårt strå i stacken, oavsett om det gäller att äta mindre kött eller välja produkter med omsrog. Man måste bara börja någonstans någon gång"


 


Klintas doftljus är heller inga vanliga ljus! 

Klinta använder sig av en massageolja som ser ut och beter sig som ett doftljus. En helt vegansk produkt av plantoljor och vax från olika förnyelsebara källor. Massageljuset brinner jämt och utan sot.Så här använder du Klintas massageljus: 

 

 1. Tänd veken och låt oljsan samlas
 2. Vänta 10-15 minuter för full effekt
 3. Doppa fingret försiktigt ( Oljans temperatur är inte alls för varm, även om ljust är tänt. Om du vill undvika att bränna dig i elden, släck ljuset och doppa efteråt
 4. Börja massera och njut av en härlig fantatiskt doft och en massageolja som inte är farlig för huden, utan ger huden en härlig och mjuk känsla. 
 5.  


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner
2019-02-11
Mysig doft i hela lägenheten
Senast visade produkter
Andra köpte även
 •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
 •   LEVERANS 1-3 DAGAR
 •   30 DAGARS ÖPPET KÖP