UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
CartDin varukorg är tom!

    support@livehome.se

UPP TILL 30% RABATT & KÖP 5, BETALA ENDAST FÖR 4*
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP
Aroma Diffuser Durance Aroma Diffuser Durance

Aroma Diffuser Trä | Durance

Aroma Diffusern från populära varumärket Durance är gjord av äkta trä. Designen är diskret, naturlig och har en autentisk design som ger elegans till din inredning. Aroma Diffusern har även ett valalternativ som lyser upp Aroma Diffusern.

Vad är en aroma diffuser?

En aroma diffuser är ett dekorativt föremål som enligt många är en unik produkt. Den erbjuder således också ett mysigt ljus, som piggar upp dig under tråkiga höstdagar eller under vårens regniga perioder. Utöver detta utsöndrar den eteriska oljor som du själv får välja, vilket erbjuder härlig aromaterapi i ditt hem. Sist men inte minst förbättrar den luftfuktigheten, så att du slipper problem som torr hals, torr mun och liknande bekymmer. Aroma diffusern är därför en innovativ produkt som tar väldigt lite plats, men som ger oerhört mycket.

Hur används en aroma diffuser?

Att använda en aroma diffuser är både enkelt och smidigt. Det enda du behöver är en doftolja och vatten, som du häller i behållaren. Börja med att hälla i vattnet, och tillför sedan 1-3 droppar av oljan du önskar. Därefter kommer produkten att utsöndra en mist med fantastisk doft som fyller hela rummet och fungerar som balsam för själen. Experimentera gärna med olika dofter, så kan du skapa en doft som passar ditt befintliga sinnestillstånd. Ett annat tips är att ha flera olika aroma diffuser, så att du samtidigt kan ha olika dofter i olika rum, t.ex. lavendel i sovrummet, citrus i badrummet och en kryddig doft av jul i vardagsrummet! På så vis får du en spännande känsla i hemmet som gör hemmakvällarna till avslappnande och fridfulla stunder. 

Vem bör använda en aroma diffuser?

De allra flesta av oss uppskattar en trevlig miljö i våra hem, och därför passar aroma diffusern alla som uppskattar det lilla extra i tillvaron. Aromaterapi har en helande, positiv effekt på i princip alla individer, likaså den förbättrade kvaliteten av luften som produkten hjälper till att skapa. Det är därför värt att konstatera de hälsorelaterade fördelarna som en aroma diffuser har. Naturligtvis är det inte någon medicinsk produkt, men otaliga studier tyder på att vissa dofter kan få oss att känna mindre stress och må bättre. I den hektiska värld vi lever i har de flesta av oss ganska fullspäckade scheman, och hinner därför inte alltid ta den tid vi skulle vilja för att gå på spa, massage eller andra avslappnande aktiviteter, och då kan en så enkel produkt som en aroma diffuser faktiskt vara till stor hjälp. En enkel produkt kan ofta vara till större hjälp än vi tror.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Senast visade produkter
Andra köpte även
  •   FRAKTFRITT ÖVER 799 KR
  •   LEVERANS 1-3 DAGAR
  •   30 DAGARS ÖPPET KÖP